jel znaš kakve su cijene i koliko kosta oprema i gdje se može pročitati više o tome??????
Eto napokon je i ova usluga zaživjela u HR,nude ju oba naša operatera.
jel znaš kakve su cijene i koliko kosta oprema i gdje se može pročitati više o tome??????
Zbilja otkud ti informacije ja čuh za WLAN samo u sklopu Info-a i u budučnosti u sklopu Vip kafića...![]()
Freek????Još mi nisi odgovorio
A mozda se covjek jednostavno zajebo . . .. mozda je mislio reci da ce se uvesti nekad . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
HT je uveo GPRS-W lan , trebali bi u bilo kojem ht centru kupiti nokia D211 karticu sa kojom se dobije i instalacijski cd za gprs postavke , kartica radi odlicno , u nju se umece sim kartica tako da preko lapa radis sve i pises i primas sms.
Cijena je oko 2400 ako uzmes odmah i pretplatu
mlx
Samo malo; kartica (konkretno Nokiina D211) omogućuje korisniku upućivanje i primanje telefonskih (data) poziva, pristup Internetu, primanje i slanje elektroničke pošte (e-mail), faksova (fax) i kratkih poruka (SMS), te integrirane SIM kontakte u Microsoft Outlook. Kada je korisnik spojen na GPRS/WLAN omogućena mu je idealna sinkronizacija s kućnim ili poslovnim računalom (što će reći kartica podržava protokole ali samo kad je u dohvatu mreže koja može biti od bilo koga)I na kraju malo promidžbe:
Specifikacije PC GPRS kartice:
• GPRS - do 43.2 kilobita/sec
• Wireless LAN (Wi-Fi standard, IEEE 802.11b) do 11 megabita/sec (kad več nije a ili g; šmrc!)
• SMS/chat aplikacija i GSM fax
• Driveri za WIN98SE, Me, 2000, XP, and CE 3.0 (Pocket PC 2002), Linux
• GSM 900/1800
• 125 x 54 x 5/10 mm, 51 g
• Unutarnja antena
Ostajte mi živo...
![]()
Ti si stvarno detaljan , nije mi se bas dalo toliko opisivati , usput imam je i radi ok
mlx
U sklopu čega radi?
Ured ili???
Radi na a ili b (kad nema g...)???
Bookmarks