Daj linkove da prevedemo ako treba....
Kakva je upotrebljivost GPS modula u tom uredjaju?
Je li rijec o A-GPS-u (dakle, kod nas beskorisnom) ili se moze koristiti uz pomoc nekog softvera? Imao sam Motorolu E1000 s A-GPS-om i koristio mi je onoliko koliko mi je trebalo da skuzim kako se gasi da bih dobio na trajanju baterije...![]()
Googlao sam malo, medjutim, uglavnom nalazim neke generalne zakljucke na njemackom jeziku.
Daj linkove da prevedemo ako treba....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Riječ je o pravom GPSu, ali kod nas neradi, mislim da treba podršku od operatera što naši nenude.
- Red-Gsm.net -
Ako sam dobro shvatio, SXG75 ima i "pravi" GPS i A-GPS.
Jedino je problem što nijedna J2ME aplikacija ne može pristupiti "pravom" GPS-u (jer nema Java API za njega) nego samo A-GPS-u kojeg naši operateri ne podržavaju. Tako da od svega nema baš neke velike koristi. Ispravite me ako griješim, nisam baš imao priliku detaljno proučavati SXG75.
GPS radi ali nema karata za naša područja. Možeš ga koristiti u kombinaciji sa vojnim specijalkama. Očitaš svoj položaj i nađeš na karti gdje si. Nepraktično je, ali ako imaš potrebe znati točnu poziciju može poslužiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znači, GPS Watch radi na SXG75 u Hrvatskoj (pokazuje WGS84 koordinate)? Jel može netko tko ima SXG75 probati demo verziju?
Bookmarks