pa eto, ako ti je ruzan zasto bi uzimao prosjecan ruzan mob...i meni je ogavan...od ova 4 izabro bi v3i pa onda el71, pa onda v3x pa tek ovu nokiu...makar svejedno po meni d/k 750 deru ove mobitele, eto 4.dan na k750 i 31%baterije jos,znaci 5dana moze uz nekoliko poziva i nekolika sms dnevno, a koristim ga, neznam kolko na ovim modelima traje baterija...znam da je meni na v3 jedan dan,a ni ostali me bas ne impresioniraju po pricama u tom pogledu(tj svima je baterija u banani)... sad v3i bi rađe nego v3x jer je mobitel lijep ima i prosirivu memoriju za neke pjesme...v3x mi je isti drek, malo ruzniji i malo deblji pa mi vise nema smisla te motorole jer je njena posebnost preklopni lijep tanak model da lako stane u đep, a sad dal ce bit to nesto bolja kamera sto mi ne znaci nis, al ne bi ga uzeo i da je 2mm deblji kamoli ovolko...el71 je najljepsi od ovih..i ako kazes da s novim softom ima izdrazljv soft bez rusenja nekakvih i da baterija traje 2dana je super...a ova nokia(cemu nokia ako nije simbian?)-to je onaj drek sta se na gumb otvara jel? da isprobavo sam kod frenda malo, i on se rjesio tog, ne znam al meni je odvratno napravljeno to otvaranje ko da ce se raspast uskoro...jedino je ekran dobar al samo kad se otvori..al fakat mi izgleda lose napravljen..