pa eto, ako ti je ruzan zasto bi uzimao prosjecan ruzan mob...i meni je ogavan...od ova 4 izabro bi v3i pa onda el71, pa onda v3x pa tek ovu nokiu...makar svejedno po meni d/k 750 deru ove mobitele, eto 4.dan na k750 i 31%baterije jos,znaci 5dana moze uz nekoliko poziva i nekolika sms dnevno, a koristim ga, neznam kolko na ovim modelima traje baterija...znam da je meni na v3 jedan dan,a ni ostali me bas ne impresioniraju po pricama u tom pogledu(tj svima je baterija u banani)... sad v3i bi rađe nego v3x jer je mobitel lijep ima i prosirivu memoriju za neke pjesme...v3x mi je isti drek, malo ruzniji i malo deblji pa mi vise nema smisla te motorole jer je njena posebnost preklopni lijep tanak model da lako stane u đep, a sad dal ce bit to nesto bolja kamera sto mi ne znaci nis, al ne bi ga uzeo i da je 2mm deblji kamoli ovolko...el71 je najljepsi od ovih..i ako kazes da s novim softom ima izdrazljv soft bez rusenja nekakvih i da baterija traje 2dana je super...a ova nokia(cemu nokia ako nije simbian?)-to je onaj drek sta se na gumb otvara jel? da isprobavo sam kod frenda malo, i on se rjesio tog, ne znam al meni je odvratno napravljeno to otvaranje ko da ce se raspast uskoro...jedino je ekran dobar al samo kad se otvori..al fakat mi izgleda lose napravljen..

Bookmarks