PoslanoPoslao: UvO
Mozesh Li mi ga Poslat?
Hvala Druze!!!
Trebaju mi:
PHOTOGRAPHER 2.4.0 + crack
PowerLock 1.00 + crack
Camcorder bilo koj ali po moguchnost sa Crack
sProfiles 1.04 + crack
Total Irremote 1.41 + crack
Ako neko ima neshto od ovih aplikacija i ako mu se da nek ih shalje na
uvec@yahoo.com
Imam nokiu 7650
da li ima netko za poslati Psiloc Total IRremote v1.41
Ima li quadro na toj listi
Unaprijed Vam hvala.
Oprostite nisam gore naveo
Psiloc Total IRremote v1.41 + crack
Joj i meni treba quadro, a nema, ali nema veze.Poslao: ddjuk
Imam nokiu 7650
da li ima netko za poslati Psiloc Total IRremote v1.41
Ima li quadro na toj listi
Unaprijed Vam hvala.
Zna li tko kako programčić (ili igricu) koju skinem s neta a ima .rar ekstenziju ubaciti u mobač a da onda to radi !?
.sis ekstenzija funkcionira, .jar isto ali .rar ne!
I probao sam po jednoj uputi samo .rar promjeniti u .jar i ni to ne radi!?
*.rar je ekstenzija za kompresiranu datoteku ili file... WinRAR se zove cijeli program, isto sto i ZIP... potrazi winrar, mislim da je zadnja verzija 3.20, i moras odrarat prvo, onda ces naci ili *.jar ili *.sis! cesto puta je vise puta rarano, ne znam zasto, ali eto...![]()
odi na google i upisi "winrar download" npr...
zatim na www.astalavista.us i skini crack ili serial...
![]()
mozes sa moba pokrenuti extenziju .rar !!! samo ti treba zipman (imash dvije verzije 1.4 i samo zipmanja koristim 1.4 i normalno otvaram rar i zip datoteke !! )
chevapi for men
taj zipman mi ne radi... imas li neki crack da mi posaljes ak nije problem?
vrag@post.htnet.hr
ja bi ti poslao ali moj ti ima 3 days trial!! i zeznuo sam se on cita samo zip filese a ne rar (my bad) ako hoces taj koji ima trial poslat cu ti ga...
chevapi for men
tak je i meni...![]()
Ispričavam se što sam takav seljak pa nisam to znao, hvala Vragu!
Otišao sam na prvo što mi je ponudio Google i tamo sam našao WinRar 3.30 i to verziju s hrvatskim jezikom, i naravno da sam to skinuo, i naravano da za to nema crack an astalavista.us.
Trial mi traje 40 dana pa ću "odrarati" sve na svijetu do tada, a onda već možda nađem i crack.
E ljudi, još samo da vam kažem, imam neviđenu igru za N 6600, zove se Metal Bluster - Episode 1, skinuo je s www.terracro.com, ali ako vam se ne da zaje.... neka napiše tko želi i šaljem na mail.
Radi i poslje 30 dana samo svaki put kad pokreneš ti javi da ga moraš registrirati.Poslao: Ivica
Ispričavam se što sam takav seljak pa nisam to znao, hvala Vragu!
Otišao sam na prvo što mi je ponudio Google i tamo sam našao WinRar 3.30 i to verziju s hrvatskim jezikom, i naravno da sam to skinuo, i naravano da za to nema crack an astalavista.us.
Trial mi traje 40 dana pa ću "odrarati" sve na svijetu do tada, a onda već možda nađem i crack.
Pa sad me zbunjuje ovo tvoje, jer meni piše da radi 40 dana, nadam se da će raditi poslije 30, ali hoće li 41 !?Poslao: cyberphere
Radi i poslje 30 dana samo svaki put kad pokreneš ti javi da ga moraš registrirati.
nema na cemu... u medjuvremenu izaci ce crack ili serial, ne brini!
mnogo ljudi ne zna za *.rar - to me zacudjuje... ali nije bed, ja hrpu toga ne znam, pa se uvijek nadje netko tko zna!![]()
Važi, ako prestane raditi poslije 40 dana, javim ti se na pvt pa te zamolim za crack!
Nadam se da nije off obzirom da je ipak riječ o Symbijanu, ali frend mi ima SX1 i imao je fw 7 gore, e onda je nabavio fw 8, kao oficijelni fw 8, i onda je nešto zeznio dok ga je fleširao i sve mu je riknulo.
Samo je dobio poruku - Please contact your retailer!!
A retailer mu je iz oglasnika!
Naravno da sedmica ne ide nazad jer SX1 zna da je kao osmica već bila gore a ne možeš vratiti staro preko novog jer to kao nema smisla.
E onda smo našli nekakav ruski neoficijelni fw 9, puknuli to gore i radi!!
SX 1 ponovo radi, prava drama je to bila.
pa sta ste stavljali fw-e koji nise official??? skupa je to igra ...![]()
chevapi for men
baš,pa kud vam se žuri sa novom verzijom softvera,u roku dva mjeseca su službeno izdali v6 i v7 stoga nemojte se zajeb..... sa neslužbenim verzijama!
Imao je šesticu, sve je ošlo kvragu sa sedmicom to novom, a puknuo je gore rusku servisnu osmicu koja radi fenomenalno.
Jedan broj sam sve digao!![]()
Bookmarks