E-mail klijent je odličan, pregledan, ali i ima nekih mana (as in - manjak opcija). Za push nemam pojma jer ga ne koristim na pretplati, ali ako podržava blackberry, onda je to valjda to.. Možda MArko zna..?
Podrzava li Nokia E61 direct push e-mail ili neku drugu metodu push e-maila? I kakav je e-mail klijent i kakvo je stanje sa encodingom?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E-mail klijent je odličan, pregledan, ali i ima nekih mana (as in - manjak opcija). Za push nemam pojma jer ga ne koristim na pretplati, ali ako podržava blackberry, onda je to valjda to.. Možda MArko zna..?
Jel se taj push mejl može narediti za gmail ili bilo koji pop account?
Ja sam napravio 2 accounta; gMail i CARNet. Nisu push. Koliko znam samo je yahoo nudio nešto slično (da šalje poruku kad mail stigne), ali to nije baš pushmail..
Ja imam MS push e-mail na exchangeu pa mi zato treba neki posteni QWERTY uredaj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Postoji aplikacija za E61 i ostale iz E serije za spajanje na MS Exchange. Integrira se s postojećim e-mail klijentom u mobitelu i koliko sam skužio, podržava Direct push.
Mail for Exchange
download link: http://www.businesssoftware.nokia.co..._downloads.php
Puno hvala mrle!
www.gadgethive.com
Bookmarks