Prvo pozdrav svim forumašima!

Evo ukratko moje priče:
Vlasnik sam SE k750i kupljenog prije 4 mjeseca u T-Mobile-u i mobitel mi je prva liga, turbo zadovoljan, nikakvih problema, sve je super, do danas!!!

Došo ja danas malo na forum i malo skido neke java aplikacije koje su forumaši postavili (skinio sam točno: Biplanes, DrunkenFun, FaceWarp, Microsoft Word, MILIJUNAS, NavalBattle_SonyEricssonK750) i naravno prebacio ih na mob...

...instaliro ja tako 2-3 aplikacije i onda je sve pošlo po zlu, kada sam htio instalirat ostale aplikacije javljalo mi je poruku ''RADNJA NIJE USPJELA'', ali ne samo za ove koje sam danas skinio, nego mi javlja tu poruku i za ove starije instalacije java igara/programa koje imam spremljene u ''Drugo'', tako da mi sada sve šta se nalazi u mapi ''Drugo'' ne radi, tj. kada hoću nešta instalirat pojavi mi se poruka RADNJA NIJE USPJELA...

Probo sam ugasit i upalit mob, ali sve opet isto.

...ali to nije glavni problem, glavni problem je što mi neće uči u izbornik IGRE i izbornik PROGRAMI, pa bi ja obriso to što imam instalirano, ali jednostavno neće uopče otvorit ni jedan od tih izbornika, ništa se ni ne dogodi, niti se zablokira, niti išta šteka, sve je ostalo uredu, al' eto nemogu doć do igara ni programa...

Ne znam jel kad napravim reset uređaja, jel če mi se sve obrisat (slike, glazba, video...)?

Molio bih za neki savjet šta da učinim!