Kupio mobitel prije nekih 3 tjedna u intelkomu u sivo plavoj kombinaciji i zadovoljan sam, za sada jos nema problema s tipkama ali u pocektu je bilo problema. Kupim mob, dodjem doma i spazim da desni red tipki slabo svijetli (tipke 3,6,9) naravno odma se vratim i reklamiram na sto mi lik pokaze jos jedan mob ali opet tipke ne svijetle jednako. Kuzim ja da ima centralno svijetlo za tipkovnicu pa svijetlost ne obuhvaca jednako sve tipke, svijetli malo bolje nego prvi al opet nije to zadovoljavajuce, uglavnom pokazao je jos jedan mob i taj je svijetlio normalno. Mobitelom sam prezadovoljan, u pocetku mi je bio preglasan al sam podesio profile, za po kuci mu je glasnoca oko 2-3 crtice sto je dovoljno da se cuje. Jako sam zadovoljan kvalitetom zvuka, ipak je to walkman. Tipke redovno pregledavam da ne bi nesto puklo makar ga ne koristim previse za sms tako da se nadam da ce to smanjit mogucnost ikakvih problema. Navigacijske tipke su u prvih 15 minuta bile cudne al lako se na njih priviknut, bilo mi je cudno u pocetku zato sto sam prije imao SE V600i koji ima joystick. Sto se tice onog svijetla na boku ono se ne moze promjenit na mobitelu osim kod primanja poziva nego ono ovisi o temi al opet tu je Theme creator tako da nema problema. Kaj ja znam, mobitel je lagan, slide mi se ne cini klimav, software je brz i tako to nije ovo neki review vec komentar zato ako nekog zanima nesto slobodno neka pita.

Odgovori uz citat

Bookmarks