Ako hoćete realan primjer, evo vam ga.
w850- ima gotovo jednako opremu kao w580 (plus 3g, dvostruko veću memoriju u paketu) te košta 2500 kuna. Jedino u čemu nije bolji su dimenzije. Sad ti prosudi sam da li je to jeftino ili ne.
Ako hoćete realan primjer, evo vam ga.
w850- ima gotovo jednako opremu kao w580 (plus 3g, dvostruko veću memoriju u paketu) te košta 2500 kuna. Jedino u čemu nije bolji su dimenzije. Sad ti prosudi sam da li je to jeftino ili ne.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
W850 jos uvijek u vipu dodje 3 soma.
S tim da nema pedometar, edge i hscsd.
A naravno da se uske dimenzije isto placaju. Kad to napravi čokolada, onda je ok, ne?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
ja sam si mislio uzeti w880 jer kad je trebo izaci mislio sam da ce mu cijena biti oko 2000kn jer mobitel nema nista mislim na AF, blic, bolju kameru... onda kad sam vidio w580 isto sam si reko da bi ga uzeo ali ako mu je cijena3000kn nema sanse...jer se za tu lovu moze uzeti mobitel boli glava.
Mobitel nema nis i navedes stvari povezane samo sa kamerom... Pa ne cine dobar mobitel njegove fotografske mogucnosti.
Stvarno me zanima koji to mobitel da boli glava dobis. A da nije smece od Samsunga ili Motorole.
I PEBL i RAZR su totalno tehnoloska nazadna smeca a kostaju pun kufer.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Bookmarks