Reci mi samo jednu stvar, imas li mozda unutra SD karticu? I gori li ti zelena lampica?
imam jedan problem:
sinoc sam ispraznio vario i stavio ga puniti (preko USB-a, jer nemam punjac za 220V) , i sad ga idem jutros upaliti...kad ono...nece!
ne daje mi nikakve znakove. vadio sam bateriju, sim, kard reset, soft reset, ponovo ga stavljao puniti...i ništa!
šta da radim???
Reci mi samo jednu stvar, imas li mozda unutra SD karticu? I gori li ti zelena lampica?
Inace to se zna dogadjati ljudima, Vario od predugog stajanja ode u sleep mode i nije u stanju vratiti se natrag
imam SD, bas sam ju jucer kupio i stavio, ali mi ne gori nikakva lampica
Nabavi si punjac i spoji ga na punjac i moci ces ga upalit..
Zna se to desit kad ostavis uredjaj da ti se ugasi kad se baterija isprazni ( sto nije potrebno radit ako imas Li-ionsku bateriju, naprotiv.. cuo sam da se izbjegavaju takve akcije jel se skracuje trajanje/izdrzljivost baterije ), pa kad ga punis na auto punjac da se nece upalit, valjda je tako i sa USBom na kompu isto..
e uspio sam! cim sam ga stavio puniti na 220V, odmah se upalila ledica i mogao sam ga upaliti!
hvala!
jsp_m se nedavno zalio kako je uzeo jedan Qtek 9100 (ekvivalent Variu) na put i GPS i nije mu se htio probuditi preko auto punjaca nego jedino preko obicnog.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
samo sam ga malo pripunio na 220v , a evo sad se dalje normalno puni na USB...
e da, ak ima tko punjač za prodati...nek se javi![]()
Bookmarks