Ajmo golupćići, svi vi u vezi i vi bez-vezni, ovaj bez veze, kamo ćete ove godine za taj famozni Valentinovo, ilitiga dan zaljubljenih? Kakvi su vam planovi i kakva iznenađenja spremate svojim dragima?
Ajmo golupćići, svi vi u vezi i vi bez-vezni, ovaj bez veze, kamo ćete ove godine za taj famozni Valentinovo, ilitiga dan zaljubljenih? Kakvi su vam planovi i kakva iznenađenja spremate svojim dragima?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pošto moje maje imaju dečke, na njih ne mogu računata moja Ana više nema dečka....eh vidiš....morat ćemo negdje....heh
Nemam pojma gdje...najrađe nebi nikam....ne gleda mi se plaženje ostalih oko sebe i slinjenje.....znaš nije ti to baš ugodno kad nemaš nikog.....zato je najbolje ostat doma...ili negdje i gledati telku....![]()
:-X
![]()
![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ja cu ichi u grad, zbarit bocu Ozhujanera, i poslije ju zazhvalit, i turat joj jezik u rupicu... haha
Shalim se, ma ichi chu u grad... shta mi drugo preostaje...
![]()
kronikus alkoholus
...past će neka lagana večerica u restaču kojeg izabere bolja polovica (mislim na sebe) poslje se ide u kino ili krevetac.....![]()
eh tomo, nemreš tak, TI moraš izabrat restać i iznenadit svoju dragu, da ona ni o čemu ne mora razmišljat (osim što obući), moraš pokazat inicijativu, a ne da ona mora smišljat kamo ćete...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to se odnosi na mene?Poslao: andrea
pošto moje maje imaju dečke, na njih ne mogu računata
![]()
naravno draga, ti si jedna od te dvije.
Neznam to prepuštam njemu...al sam maštovita.![]()
Buljit cu u strop i pjevat cu "Sta je meni ovo trebalo"...![]()
trenutno nemam inspiracije...
trebate biti sretni kaj imate nekoga a ne ovak! bezvoljni!![]()
Ja ću u kino na toma kruza u društvu još jednog para
Dobit će ružu jer vi trebe padate na to cvijeće, a ja ću samo dobit.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
baš si oriđiđi![]()
Glavno da svi dobiju ono sto zele pa zar to nije smisao -obostrano zadovoljstvo!Poslao: Ch3lawy
Ja ću u kino na toma kruza u društvu još jednog para
Dobit će ružu jer vi trebe padate na to cvijeće, a ja ću samo dobit.![]()
![]()
Lijepo rečeno
@andrea: ma baš me briga za valentinovo, to je najgluplji praznik nakon Dana Crijevnih Nametnika.
Vidio sam 432590850923 ljudi u gradu jučer sa istim sranjem u rukama, svi idu na ista mjesta i rade iste stvari tako da nećemo reći da je valentinovo praznik originalnosti.
Uostalom, ako si stvarno zaljubljen, kao ja, SVAKI dan ti je praznik![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
oh meni je bilo dobro ovaj vikend. bila vani u petak, pa u subotu...pa danas na rolanju...ma sve super...
chelavi- baš je lijepo kad je netko tako zaljubljen kao ti...i čini mi se da se nedavno neka petra001 ulogirala...jeli to draga provjerava? nekako si odjednom počeo pisati o svojoj zaljubljenosti koju do sada nešto i nisi spominjao?
he,he, šalim se ja malo....
btw i mene su živcirale trebice sa ružama po cijelom gradu....e katastrofa....![]()
a jesi ti dobila kakvu ružicu, pisamce... ?
dobila sam bokserice i to crvene...i plišanog miša. ali to od frendice....ne od dečka jer ga nemam....
Ja nisam dobila ružu nego orhideju.![]()
Vidiš, ako se to moja cura ulogirala znači da ju za jedno dva, tri tjedna moram upoznat s tobom?
Orhideje su zakon, pogledaj adaptaciju. Lud film.![]()
ništa ti ovdje ne moraš. meni djevojke od forumaša dolaze same od sebe....i nemreš vjerovat koj se friendship rodi....![]()
ali ozbiljna sam..![]()
ja bi orhideju....nikad nisam dobila orhidejuPoslao: Mobyfan-ica
Ja nisam dobila ružu nego orhideju.![]()
![]()
Nisam ni ja, pa jel cmizdrim?!
Priznaj, dmi, to si ti htio napisat![]()
pa ja ne cvilim seljo jedan....samo bi i ja htjela dobiti orhidejicu
![]()
pa za početak si nađi dečka
e pa da! bravo! kako se toga nisam sama sjetila.......wtf wb? stvarno ili se pravišili si stvarno
kaj ti misliš da je to tak lako? bože moj.....svašta![]()
Bookmarks