Ak imaš kojeg frenda urara, zamoli ga da ti posudi na minutu neki mali odvijač (ja sam ga uspio otvoriti sa malim ravnim odvijačem od šivaće mašine)![]()
Kupio curi k750 i crvenu masku, sad zelim to dvoje spojit i njoj poklonit...jednostavna stvar...jedino nemam potreban alat da ga otvorim, ne mogu one zvjezdaste odsarafit, pa bi molio nekog da mi kaze di mogu kupit taj alat, ili jos bolje da se nade neka ljudina pa da ga ja castim cugom dok on to otvari i zatvorijel bi to mogo kod urara otvorit? molim vas pomozite!
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ak imaš kojeg frenda urara, zamoli ga da ti posudi na minutu neki mali odvijač (ja sam ga uspio otvoriti sa malim ravnim odvijačem od šivaće mašine)![]()
ajde nebrini imam i ja set malih odvijača sa sobom skupa s zvjezadstim jedan bude otvorio,onako sve sutra nosim sasobom,iso sam vidjet treba nam t6 kojeg imam
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
to sam i ja htjeo otvarati fakat je sj.....
pa kaj ne trebaš samo onih 6 bijelih dignut i to je to + ono kod maske
Zadnji uredio imaticx : 26-03-2007 u 15:14 Razlog: OPOMENA: Pripazi na prostacenje
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
vidis da i nije bas tako jednostavnouglavnom otvorio sam ga, rastavio sve sastavio nazad i...........joystick ne radi
a ni one tipke koje se nalaze sa strane(od kamere, pojacavanje tona, ...) sad nije mi jasno zasto hebeni joystick ne radi kad je to jedina stvar koju nisam dirao na mobu!!sve sam rastavio, sastavio, po svemu prckao, osim po tom ludom joysticku!???
EDIT: ajd sad nudim nekom da zaradi neku paru ako mi to popravi i narikta sve kak treba da radi, dogovorit cemo se cijenu, ne da mi se vise muciti sa tim, ili moze barem neki broj od nekog servisa di me nece odrapiti! hvala
pogledaj dati nije neka tipka zaglavljena, i jel dobro nasjela kapica od dzojstika !! jel ti radi tastatura....
Ljudi mani te se corava posla, lakse je dati 50kn (kod mene je bar toliko u servisu) nego kasnije da napravite stetu od 500kn, al ako vec to hocete uraditi onda nemojte mjenjati srednje kuciste ma kako da izgledalo.
hehe, pametan uci na tudim, a budala na svojim greskamaovo mi je skola i drugi puta cu pametnije
![]()
, tastatura radi normalno, samo yostick i te tipke, al muci me prokleti joystick, zasto on
, ajmo neki dobar servis u zagrebu ili neko sa foruma ko zeli zaradit, ponuda vrijedi do utorka, hvala
ako ti nije daleko Bosanski Brod dodji i resicemo to, i kladim se da cu ga resiti kroz 15 minuta.....
service mobeiks >> Borjan Vujic >>> borjanvujic@yahoo.com
provjeri jos jednom ovo sto sam ti gore rekao
Bookmarks