Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Tema: N73 ili E70?

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ble Pregledaj post
    Izgleda da nema vise E70 u Vipovoj ponudi. I nece ga biti vise. Dakle, biti ce izgleda N73. Jedino sto mi se sada motaju po glavi i SE M600i i SGH-D900... Jel' ih se uopce isplati usporedivat s N73? Kod E70 mi j jedan od glavnih pluseva bila tipkovnica. Vidim da M600 ima nekakvu QWERTY tipkovnicu. Nedostatak fotica i nije neki minus.
    Ne kužim, na stranici ima još E70 u ponudi. Jel ti to provjerena informacija?
    Ako ti je QWERTY tipkovnica prioritet, da pričekaš neku drugu ponudu vipneta (E90 npr.).
    Pošto vidim da se dvoumiš između M600 i D900, a imam nekakav filing da ti ne pašu baš.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ne kužim, na stranici ima još E70 u ponudi. Jel ti to provjerena informacija?
    Ako ti je QWERTY tipkovnica prioritet, da pričekaš neku drugu ponudu vipneta (E90 npr.).
    Pošto vidim da se dvoumiš između M600 i D900, a imam nekakav filing da ti ne pašu baš.
    Kad firma kupuje mobitel onda moramo kontaktirati nekoga tko je zaduzen za nasu firmu. Povratna informacija je bila da nema vise E70 i da ih vise nece niti biti...

Meni je bitno da mogu pregledavati dokumente i nesto malo editirati. Zato je D900 "upao". Zbog prosirivosti i programa radije bih nekog Symbiana.

Tako da bi se vise moglo reci da se dvoumim izmedu N73 i M600. Kad bi E90 mogao doci?

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove