Ako ti nije potrebna qwerty tipkovnica i a ako možeš bez WLana, onda uzmi N73...
ja bi se odlučio za nju, jer ima bolju kameru, a i čini mi se da je displey fizički veći na N73 (unatoč malo manjoj rezoluciji)...
N73![]()
Ako ti nije potrebna qwerty tipkovnica i a ako možeš bez WLana, onda uzmi N73...
ja bi se odlučio za nju, jer ima bolju kameru, a i čini mi se da je displey fizički veći na N73 (unatoč malo manjoj rezoluciji)...
N73![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako moze jos jedno pitanje. Vidim da kod Nokia N73 postoje Type RM-132 i Type RM-133, akod E70 Type RM-10 i Type RM-24. Koja je razlika izmedu tih tipova? Kak da znam koji cu dobiti ili je li to uopce bitno?
Slažem se s Icom. Ekran jest fizički veći, ali su i ikone primjetno veće nego na ekranu E70. Ali, dobro, to je samo moja primjedba, ne nekakav nedostatak.
Još nešto, izgleda da se Nokia u posljednje vrijeme okreće tim ekranima rezolucije 320x240, a ovi kao na E70 (N80 ili N90) se ne najavljuju, pa može biti problema u instalaciji programa. Kažem, može biti iako do sada sve aplikacije koje su napravljene za N73 posve normalno rade i na ekranu E70.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks