Dali netko zna gdje se ovo moze kupit, piratski ili original, ja nigdje nisam nasao, neki imaju pojedine komponente posebno, ali nitko nema cijeli?
Dali postoji neki sličan program za uređivanje desktopa sa sličnim mogučnostima object desktopa?
Hvala
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Hvala, ali znam za službene stranice, od tamo mi se neda naručivat jer bi mi došlo 1000 kn sa poštarinom...
a kaj tocno tamo ima, ja sam imam object desk od par megi ili tako nesto...
To je paket od jedno 15-20 programa za npr. dodavanje desktopu razne mogučnosti (sat, kalendar, aktivne ikone...), program za pravljenje vlastitih tema, za postavljanje tema, za kursore, ikone i još dosta toga...
Ja trenutno skidam neku besplatnu verziju pa ćemo vidjet...
Hrc, si uspio skinut tu besplatnu verziju?
Ma skidam još. A jebi ga kad imam 56k modem, ko mi je kriv... Sutra ću skinuti do kraja
Ajd molim te otkrij gdje si to nasao? Daj link!![]()
Sorry Gen Mo'Kai ali sam skinuo i nemrem instaliratSere nešto pa sam odustao
Zove se desktopx i skinuo sam ga s one službene stranice. Znam da nije isto što i Object Desktop ali eto...
Da, malo mi je bilo cudno da si našao cijeli komplet, to ima bar 300 mb... Probaj si skinut Windows Blinds, to je za skinanje windowsa, ful je super
..ja asam imal jedan dan animirani desktop,sranje guta puno memorije a za boot da i ne pričam.......
....gen mo kai...probaj ga skinut sa kazaa....
Probao sam, jednom sam ga čak i našao, al je imel 450 mb...
...nemoguće,......ima 10MB.....odi na wincostumize i skini...![]()
Bookmarks