= Citat = Izvorno postao p.maister Pregledaj post
glede Optimum online je res točno tako kot si napisal. 2x ali celo 3x so mi obljubili, da mi bodo odpisali oz. odgovorili in od njih niti besedice. tisti ki se javljajo na telefon pa mi delujejo kot da so že 2dni mrtvi:S

res bi ti bil zelo hvaležn, če bi poklical v Optimum online. Danes so mi kar prekinli, potem nisem več klical ker nisem imel časa. poslal sem jim pa tut že 2 emaila.
Pa prosil bi še, da jih vprašaš glede davka (DDV) če vračajo in koliko ter na kak način.
HVALA!!
Upravo ih nazvao kako sam i obecao.

Objektive nisu dobili. Prema zadnjim informacijama ocekuju ih (kako sam i prespostavio) u srijedu ili cetvrtak sljedeci tjedan. Posiljka je zagarantirana, sljedeci tjedan je zadnji rok, barem su im tako dobavljaci obecali.

PDV ti kao slovenskom drzavljaninu vracaju. Dakle, pri kupnji ti ispune formular, koji sa putovnicom ovjeris na hrvatskoj granici. Oni rade sa TAX FREE ugovorima, dakle ne moras se vracati u ZG da bi pokupio PDV koji ti se vraca, vec nakon objere na granici negdje u Sliveniji (neka od banaka je komintent) podignes PDV umanjen za manipulativne troskove (banka ti uzme par posto, ne znam konkretni koliko, ali mislim da nije vise od 5).