Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dobar objektiv za svadbe

trebam jednu malu pomoć,idem fotkati jednu svadbu svom frendu pa me interesira koji je objektiv dobar za tu vrstu fotkanja(pošto nemam iskustva sa time),imam nikon d200,i objektive:nikon 17-80 i sigmu 28-200,da li je jedan ok za to?,i da li je dodatna bljeskalica neophodna?,htio bih da to izgleda dobro.
    nadam se vašoj pomoći,hvala.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Puno ti ovisi o veličini dvorane u kojoj misliš slikati. Između 17 i 28 mm nema u praksi neke velike razlike, korak dva naprijed natrag uvijek lako napraviš, tako da bih na tvom mjestu uzeo samo ovaj od 28-200 mm (nadam se da govorimo o 35 mm jedinicama) . Bez obzira na veličinu dvorane trebaju ti žarišne duljine preko 100 mm za snimanje portreta. Mlada koja ima preveliki nos jer si morao doći preblizu nikako nije poželjna slika, zar ne?
    Ako je moguće, poželjno je imati i dva aparata, (radio sam to i sa tri) svaki namješten za određenu svrhu (jedan za grupe, drugi za portrete...) tako da ne gubiš vrijeme na podešavanje. Ne možeš očekivati na svadbi od ljudi da ti poziraju (bar ne od većine) nego jednostavno moraš hvatati trenutke.
    Dodatna bljeskalica je u svakom slučaju dobro došla. Takve bljeskalice imaju mogućnost rotiranja glave što ti može poslužiti da izbjegneš hrpu crvenih očiju na fotografijama. Mogućnost predbljeskova koje imaju svi današnji foto-aparati za smanjivanje "crvenih oči" zaboravi. To je u redu kad napraviš dvije tri slike, ali za cijelu noć to jako iritira tvoje oči. Uvijek se dio bljeska odbije od nečeg i završi u tvojim očima. Za par slika to je zanemarivo, ali za cijelonoćno slikanje baš i ne. Osim toga, fotografije sa indirektnim bljeskom imaju efekt mekocrtača i mogu imati određeni umjetnički štih.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sljaka car...savjeti covjeka sa iskustvom.

Samo sitnica jos. D200 ima FLM 1.5, to uzmi svakako u obzir bez obzira na objektiv koji koristis. Nadalje, meni se osobno za fotografiranje slicnih prilika najboljim pokazao neki, malo svjetlosno jaci, zoom objektiv, max zarisne duljine do 120 - ak mm (bez FLM - a ukalkuliranoga). Ovakav objektiv je dusu dao za ovakva snimanja, jer je osvjetljenje u prostorima koje opisujes cesto neadekvatno, cak do te mjere da se podizanjem ISO vrijednosti ne moze kompenzirati nedostatak svjetla, bez gubitka na kvaliteti, odnosno bez da se generira veca kolicina suma. Ipak kod D200 ova ce mana biti najmanje izrazena, jer sam u radu sa D200 dobivao izvrsne rezultate i sa ISO 400 (dakle sa doista zanemarivom, gotovo neznatnom) kolicinom suma.

S obzirom na kadriranje u zatvorenom ces prostoru (restoran, sala za vjencanja...) imati mnogo vise krupnijih planova u odnosu na "sire" fotografije. Dakle bitnije ti je posjedovati nesto vece vrijednosti u tele podrucju nego li one u wide podrucju.

I za kraj, bez bljeskalice (one dodatne) osobno ne bih izlazio fotografirati ovakvo nesto. Bljeskalica je o uvjetima u kojima se ovakve proslave odvijaju, prilicno neophodan alat.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sljaka,bimbi tnx,puno ste mi pomogli.ali imam još jedno pitanje(vidim da ste iskusnjare što se tiće fotografiranja),šta kažeta na obijektiv 50mm,f1.4 ili 1.8,kakav je to objektiv?,čuo sam da je dobar objektiv,a jeftin je.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nisde Pregledaj post
    sljaka,bimbi tnx,puno ste mi pomogli.ali imam još jedno pitanje(vidim da ste iskusnjare što se tiće fotografiranja),šta kažeta na obijektiv 50mm,f1.4 ili 1.8,kakav je to objektiv?,čuo sam da je dobar objektiv,a jeftin je.
    "Dobar objektiv" je onaj koji ce zadovoljiti tvoje potrebe u odredjenim uvjetima fotografiranja i koji ce najbolje i najkompletnije ispuniti tvoja trazenja. Pored toga, fotografi se vrlo cesto odlucuju na koristenje objektiva koji dobro poznaju (pri tome mislim da znaju sto mogu ocekivati kao rezultat fotografiranja, a s obzirom na postavke fotografiranja u sprezi sa odredjenim objektivom), makar ime se mozde nudi i neki koji po performansama ima prednost. Shodno tome realno je za zakljuciti da je odlika "dobroga" objektiva i cinjenica da ga korisnik dobro pozna i da zna sto od njega u danome trenutku moze ocekivati.

50 mm, f1,4 ili 1,8 (ovaj 1,8 malo mi je nepoznat...cak nisam siguran da postoji takva izvedba, pa se u daljnjem tekstu ogranicavam na komentiranje 50 mm, f1,4) je izvrstan objektiv sto se performansi tice. f1,4 je izuzetna svjetlosna vrijednost objektiva. Ovakav komad opreme pravi je odabir za fotografiranje u uvjetima smanjena i nedostatna svjetla u interijerima, izvrstan je za novinarsku fotografiju, jer u vecini uvjeta omogucava korisniku rad sa vrlo kratkim vrijednostima ekspozicija, te ima jamci i odredenu slobodu u koristenju vecega raspona vrijednosti otvora blende. Vrhunski alat za portret fotografiju.

Ipak treba spomenuti da se radi o objektivu fiksne zarisne duljine. Dakle njegova fiksna zarisna duljina iznosi 50 mm. Uz FLM Nikona D200 zarisna duljina iznosi 75 mm, ekvivalent Leica formatu. I to je to...uvijek 75 mm. Dakle, nema povecanja vrijednosti zooma, kako se to voli reci. Tako ako zelis pribliziti kadar, morati ces prosetati prema objektu, ako ga pak zelis udaljiti, morati ces se odsetati od objekta, nema zoom in, zoom out. Ako ti to ne smeta radi se o izvrsnom objektivu. Ako pak mislis fotkati svadbu sa njime moja topla preporuka je da odustanes od te ideje, jer bez zoom objektiva svadbu definitivno ne mozes fotografski "pokriti".

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala bimbi,tvoja recenzija me oduševila.
    nisam baš neki profesionalni fotogaf,na samom početku sam,pa još mi neke stvari nisu previše jasne,ali imam živaca i volje učiti,a ove tvoje recenzije mi pomažu.
    hvala još jednom.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nisde Pregledaj post
    hvala bimbi,tvoja recenzija me oduševila.
    nisam baš neki profesionalni fotogaf,na samom početku sam,pa još mi neke stvari nisu previše jasne,ali imam živaca i volje učiti,a ove tvoje recenzije mi pomažu.
    hvala još jednom.
    Drago mi je ako mogu pomoci...nasao sam se vise puta u ulozi fotografa za vjencanja, krstenja i slicne prigode. Zvuci naoko jednostavno i trivijalno, ali uopce nije tako, naravno ako si postavis kriterije malo vise i zelis ljudima pokloniti dobre rezultate. Najnezgodnija je cinjenica, da nema namjestanja kadrova i nema ponavljanja...dogadjaji teku, a koliko ces toga vjerno prikazati na fotografijama stvar je tvoje umjesnosti, brzine i u nekim trenutcima cak i slucajnosti.

Sto se umjetnickoga dojma tice, ova vrsta fotografiranja je apsolutno neizazovna, ali iziskuje odlicno tehnicko znanje i sigurnost u koristenju foto opreme koju posjedujes (pogotvo u doba dok smo koristili film kao medij).

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

cool tema!
    jaz bi rad nabavil Canon ZOOM EF 24-70mm f/2.8 L USM.
    pa me zanima, ali ga priporočate za poroke in kot univerzalni objektiv? (kasneje bom nabavil še 70-200 imam pa že 17-50)

Kje u zagrebu bi se dalo nabavit Canon ZOOM EF 24-70mm f/2.8 L USM za nekje 9200kn

lep pozdrav

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao p.maister Pregledaj post
    cool tema!
    jaz bi rad nabavil Canon ZOOM EF 24-70mm f/2.8 L USM.
    pa me zanima, ali ga priporočate za poroke in kot univerzalni objektiv? (kasneje bom nabavil še 70-200 imam pa že 17-50)

Kje u zagrebu bi se dalo nabavit Canon ZOOM EF 24-70mm f/2.8 L USM za nekje 9200kn

lep pozdrav

Eto...izbor ti je kao da si mene pitao.

Objektiv koji si odabrao, pod uvjetom da si korisnik Canon D serije, jest ono sto bih ja savjetovao kao br. 1. za fotografiranje prigoda poput svadbi, krstenja...

Nevedeni objektiv (uz uracunati crop faktora aparata, osim ako niste ponosni vlasnik D1 modela ) daje vrlo kvalitetan raspon, kojemu bi se mozda moglo sitnicu prigovoriti u wide dijelu. U tele dijelu je nesto bolje pokriven iako mu niti tu koji mm vise ne bi lose dosao. Ipak u prvome planu nam je kod fotografiranja svadbi i slicnih dogadanja, pouzdanost i brzina rada objektiva. Tu izvrsne odlike ovoga objektiva dolaze do izrazaja. Fiksna blenda 2,8 omogucava fotografu izuzetnu slobodu u radu, preciznost i izvrsan kontrast cak i u uvjetima prilicno smanjena svjetla. Navedena sloboda se povecava sa sitnim podizanjem ISO ne 160 ili 200 sto nece narusiti kvalitetu fotografija.

Kao univerzalni objektiv, ga ne bi preporucio. Odmah naglasavam da je ova konstatacija ipak subjektivna i da se pri njenome donosenju vodim onim sto je mani bitno. Tvoja su trazenja, sto se performansi objektiva, toce, mozda razlicita od mojih pa ces istim objektivom biti zadovoljan, koristeci ga kao univerzalni.

Mene bi osobno ipak (kod univerzalnoga koristenja) zasmetala ogranicenost raspona ovoga objektiva. 24-70, uz crop faktor 1,6 (pretpostavljam prema objektivu koji si napisao da posjedujes, da si vlasnik ili modela 350D ili modela 400D) to daje vrijednost 38-112 mm. Nelosa vrijednost, ali po mome misljenju ipak premala i u wide i u tele dijelu. Ipak objektivi vecih raspona zarisnih duljina cine kompromis, jer je nemoguce ostvariti iste performanse uz velike raspone, iako je to danas sve vise i vise relativan pojam. Naglasavam kako bi bez obzira na raspon sjajno bilo imati u radu slobodu koju pruza f2.8 fiksni, tako da je navedena cinjenica definitivan + objektivu, ako se mozemo pomiriti sa rasponom.

Sto se cijene tice

Nema sanse (nazalost) da u ZG nadjes doticni objektiv ispod 10 000 kn.

Jedino ako si spreman kupiti "na crno"...tada baci pogled na ovo:

www.fotoaparati.net

Vise o uvjetima i nacinu kupnje na navedenomu linku se vec pisalo na foruumu, pa ti donosim i taj link:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...otoaparati.net

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hej!

hvala za tako lep odgovor!

v ZG sem ga našel za manj kot [url=http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1624166&searchlink=yes&se arch=24-70&page=19200kn[/url], vendar mi nočejo odgovoriti na email, če ga imajo na zalogi ali ne. Tudi klical sem jih po telefonu vendar vedno pravijo, da bodo povedali jutri.
    Ali bil kdo tako dober in bi še on probal jih malo vprašat, da vidim kaj bodo njemu rekli.
    Jaz bi ga šel najrajše jutri iskat.

kot univezralni objektiv sem misli, da bi fotografiral različne stvari, ne samo eno temo. 17-50 bo še vedno ostal

pri fotoaparati.net ga nimajo niti ga ne morejo dobiti

lp
    Zadnji uredio p.maister : 06-04-2007 u 10:24

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hej!

hvala za tako lep odgovor!

v ZG sem ga našel za manj kot [url=http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1624166&searchlink=yes&se arch=24-70&page=19200kn[/url], vendar mi nočejo odgovoriti na email, če ga imajo na zalogi ali ne. Tudi klical sem jih po telefonu vendar vedno pravijo, da bodo povedali jutri.
    Ali bil kdo tako dober in bi še on probal jih malo vprašat, da vidim kaj bodo njemu rekli.
    Jaz bi ga šel najrajše jutri iskat.

kot univezralni objektiv sem misli, da bi fotografiral različne stvari, ne samo eno temo. 17-50 bo še vedno ostal

pri fotoaparati.net ga nimajo niti ga ne morejo dobiti

lp
    Zanimljivo...mislio sam da ga ovaj covjek na fotoaparati.net...moze nabaviti, ali evo i ova informacije dobro dodje !

Sto se tice Optimum online prodaje...sa njima imam prilicno neugodna iskustva. Neazurni su, ne drze se dogovora i imaju neadekvatne ljude koji se javljaju na telefone. Jeftini su to stoji ali usluga je nikakva.

Ipak cijena ovoga objektiva im je vrlo povoljna. Jesi li se raspitao oko povrata davka na dodano vrednost (DDV)...time bi te ispao jos manje.

Ako hoces mogu nazvati Optimum sutra, pa ti postati ovdje sto kazu oko navedenoga objektiva, iako mislim da ako do danas nije stiglo niti nece s obzirom na Uskrs, barem ne tamo do srijede sljedecega tjedna.

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    glede Optimum online je res točno tako kot si napisal. 2x ali celo 3x so mi obljubili, da mi bodo odpisali oz. odgovorili in od njih niti besedice. tisti ki se javljajo na telefon pa mi delujejo kot da so že 2dni mrtvi:S

res bi ti bil zelo hvaležn, če bi poklical v Optimum online. Danes so mi kar prekinli, potem nisem več klical ker nisem imel časa. poslal sem jim pa tut že 2 emaila.
    Pa prosil bi še, da jih vprašaš glede davka (DDV) če vračajo in koliko ter na kak način.
    HVALA!!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    glede Optimum online je res točno tako kot si napisal. 2x ali celo 3x so mi obljubili, da mi bodo odpisali oz. odgovorili in od njih niti besedice. tisti ki se javljajo na telefon pa mi delujejo kot da so že 2dni mrtvi:S

res bi ti bil zelo hvaležn, če bi poklical v Optimum online. Danes so mi kar prekinli, potem nisem več klical ker nisem imel časa. poslal sem jim pa tut že 2 emaila.
    Pa prosil bi še, da jih vprašaš glede davka (DDV) če vračajo in koliko ter na kak način.
    HVALA!!
    OK! Staviti cu si podsjetnik, pa ih nazovem sutra oko deset, pola jedanaest.

Raspitati cu ti se oko objektiva i eventualnoga datuma isporuke, te o uvjetima oko DDV - a. Pa postam na forum. Sve ovo navedeno, ako sutra budu radili i ako mi se netko javi uopce, od ovih 2 dni mrtvih

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HVALA!!
    Upravo ih nazvao kako sam i obecao.

Objektive nisu dobili. Prema zadnjim informacijama ocekuju ih (kako sam i prespostavio) u srijedu ili cetvrtak sljedeci tjedan. Posiljka je zagarantirana, sljedeci tjedan je zadnji rok, barem su im tako dobavljaci obecali.

PDV ti kao slovenskom drzavljaninu vracaju. Dakle, pri kupnji ti ispune formular, koji sa putovnicom ovjeris na hrvatskoj granici. Oni rade sa TAX FREE ugovorima, dakle ne moras se vracati u ZG da bi pokupio PDV koji ti se vraca, vec nakon objere na granici negdje u Sliveniji (neka od banaka je komintent) podignes PDV umanjen za manipulativne troskove (banka ti uzme par posto, ne znam konkretni koliko, ali mislim da nije vise od 5).

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ti si baš super !!!
    HVALA!!

sem poklical tudi za tax free, pa sem naletel na eno mlado gospodično, pa mi ni znala točno povedat. je rekla, da to že vse v trgovini izpolnijo obrazec.

upam, da bo še vedno po tako ugodni ceni in drug teden bi bilo idealno da ga dobim

lep vikend!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ti si baš super !!!
    HVALA!!

sem poklical tudi za tax free, pa sem naletel na eno mlado gospodično, pa mi ni znala točno povedat. je rekla, da to že vse v trgovini izpolnijo obrazec.

upam, da bo še vedno po tako ugodni ceni in drug teden bi bilo idealno da ga dobim

lep vikend!
    Iz mojega iskustva taj je TAX FREE prilicno tricky opcija.

Npr. prilicno opreme kako za klasicnu fotografiju, tako i za digitalnu sam nabavljao vani (Austrija i Njemacka). Prilikom zadnje nabavke sam se interesirao i za tu TAX FREE opciju (nije mi se dalo vracati do Graza, a zelio sam realizirati povrat MWST. jer se radilo o vecemu iznosu novca).

Uvjeti su bili sljedeci. Kupnja i povrat preko TAX FREE formulara bi mi bila omogucena u RH preko Postanske banke, ali bi mi bilo vraceno prilicno manje novca. Naime iznos MWST. jest 20% od ukupne cijene kupljene robe. Postanska banka bi mi preko TAX FREE formulara vratila 11%. Dakle 9% bi bili manipulativni troskovi...lihvari!

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hej
    sedaj sem jih poklical in so mi rekli, da ga dobijo naslednji teden. nič več mi ni jasno:S

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hej
    sedaj sem jih poklical in so mi rekli, da ga dobijo naslednji teden. nič več mi ni jasno:S
    Kako sam vec vise puta rekao...gadovi neprofesionalni.

Znam da i oni ovise o svojim dobavljacima, ali nije u redu natezati ljude za nos.

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    morda veš kdo je njihov dobavitelj? bi se morda lahko kar z dobaviteljem kaj zmenil

baš so gadovi neprofesionalni!!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    morda veš kdo je njihov dobavitelj? bi se morda lahko kar z dobaviteljem kaj zmenil

baš so gadovi neprofesionalni!!
    Koliko je meni poznato oni posluju sa:

www.kodak-centar.hr i www.prizma-foto.hr

sto se Canon opreme tice.

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kodak-centar je veliko dražji. morda kodak-centar naroča od optimum?

prizma-foto njim pa stran ne dela.

gre kdo v beograd? bi mi od tam enga prinesel

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kodak-centar je veliko dražji. morda kodak-centar naroča od optimum?

Ne, ne. Kodak centar je generalni zastupnik, on je obvezan drzati cijenu preporucenu od Canon Europa + marza. Zato je skuplji. Sve sto prodaju "ispod stola" za daljnju prodaju tvrtkama poput Optimum - a je jeftinije.

Cudna logika ali tako to svugdje funkcionira...

3 months registered100 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2016
    Bodovi
    247
    Nivo
    2
    Bodovi: 247, Nivo: 2
    Bodovi: 247, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li netko zna gdje se može kupiti 120 roll film u boji za fotografiranje, po mogućnosti u Zagrebu? Hvala.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    A joj? Bilo ga je problem kupit i prije, a danas... Probaj pitat ovdje https://www.facebook.com/groups/900811326614858/ možda neko zna
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove