= Citat = Izvorno postao p.maister Pregledaj post
hej!

hvala za tako lep odgovor!

v ZG sem ga našel za manj kot [url=http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1624166&searchlink=yes&se arch=24-70&page=19200kn[/url], vendar mi nočejo odgovoriti na email, če ga imajo na zalogi ali ne. Tudi klical sem jih po telefonu vendar vedno pravijo, da bodo povedali jutri.
Ali bil kdo tako dober in bi še on probal jih malo vprašat, da vidim kaj bodo njemu rekli.
Jaz bi ga šel najrajše jutri iskat.

kot univezralni objektiv sem misli, da bi fotografiral različne stvari, ne samo eno temo. 17-50 bo še vedno ostal

pri fotoaparati.net ga nimajo niti ga ne morejo dobiti

lp
Zanimljivo...mislio sam da ga ovaj covjek na fotoaparati.net...moze nabaviti, ali evo i ova informacije dobro dodje !

Sto se tice Optimum online prodaje...sa njima imam prilicno neugodna iskustva. Neazurni su, ne drze se dogovora i imaju neadekvatne ljude koji se javljaju na telefone. Jeftini su to stoji ali usluga je nikakva.

Ipak cijena ovoga objektiva im je vrlo povoljna. Jesi li se raspitao oko povrata davka na dodano vrednost (DDV)...time bi te ispao jos manje.

Ako hoces mogu nazvati Optimum sutra, pa ti postati ovdje sto kazu oko navedenoga objektiva, iako mislim da ako do danas nije stiglo niti nece s obzirom na Uskrs, barem ne tamo do srijede sljedecega tjedna.