Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: help me

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ovaj Canon A530 pa eto ako te nešto posebno zanima možeš pitat.
    Ovako globalno za tvoje potrebe koje si napisala se može reći da je ok. Istina, ne spada baš u klasu ultrakompaktnih fotića, koristi 2 AA baterije pa je malo veći (što meni ne smeta jer se može lijepo uhvatit rukom).

Za fotografiranje posvuda je sasvim ok, baciš ga na Auto mode i ne pitaš ništa

Za malo zahtjevnije slikanje može poslužiti, ALI... Računaj da trebaš imati dovoljno svjetla, povećanjem ISO vrijednosti ćeš samo pokvariti sliku. Ako ćeš koristiti veću ekspoziciju, trebat će ti neki tronožac/stalak. Malo se i bavim tom nazovimo-to-tako "umjetničkom fotografijom" i primjetio sam izvjestan šum kod fotki slikanih u uvjetima slabe svjetlosti (sumrak, predvečer, zalasci). Zato se i pošteno namučim za neki zalazak (najčešće fotka prolazi kroz photoshop onda). Pretpostavljam i da se A540 isto tako ponaša razlika je jedino u LCD-u, MPixelima i objektivu...

Ako te nešto konkretno za ovaj model zanima slobodno pitaj...
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    d600, n70
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene muči otprilike ista stvar, ali meni je za oko zapeo Panasonic DMC-TZ1EG-S. Za malo više novaca se dobije fotoaparat s ( bar mi se čini) dosta većim potencijalom. Ne čini se ni tako velik.. Molio bih one koji su imali iskustva s njim da napišu koju o njemu. Vrline,mane... da li se isplati dati 300-400 kn više za njega ili ipak uzet neki od ovih prije opisanih entry-level modela?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove