Gle,ja cu ti rec jedno najefikasnije riješenje
PIJ SOKOVE!
Da,pij sokove umjesto vode i voila! Umjesto 7-8 čaša vode popij toliko soka i za mjesec dana se opet prebaci na vodu (da se ne bi udebljo).Ja sam prije pio punoooooo sokova,a da vidis,tjedan dana bez soka smrsavio sam oko 1,5 kg.Tako bi isto trebalo biti sa debljanjem.
Dao sam savjet prijatelju,i udebljo se u tih mjesec dana 6,5 kg.Ako si sportaš,ne bih ti preporučio Coca - Colu.Nego ono (Hey - Ho,Juice,i takve voćne,kalorične sokove. - ako ne smiješ gazirano).Cedevitu izbjegavaj jel je loša,a i ne deblja puno.
Jedi slatko između obroka,može i grickalice.
Nego ono.Jedan dan se nakupuješ sokova (20-30),i onda samo svaki dan ko da piješ vodu,strusiš 7-8 čaša.Isto i sa grickalicama (1-2 zdjele)
Ako to ne pomogne,postoji druga metoda.
Vjerojatno si se pokušavao udebljati preko dana.Zašto ne bi navačer sjeo pred telku,pojeo večeru i otišao spavat (može i čips uz sok začiniti večeru) ,i eto.
Ugl,pij puno sokova,jedi kasno,jer se onda masti najmanje razgrađuju.Pricekaj rezultate bar 1-2 tjedna.I da,sve metode KOMBINIRAJ.
Nadam se da je pomoglo.

,i onda samo svaki dan ko da piješ vodu,strusiš 7-8 čaša.Isto i sa grickalicama (1-2 zdjele)
Odgovori uz citat
Bookmarks