= Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
ja sam sinoč oko pol deset smazao jednog masnjaka. to imaju u čevapdžinici kod samoborčeka (Mrzle pive) a sastoji se od ::: lepinja namočena u masnoću od ćevapa i zapečena, a kad je to gotovo u nju ide puno luka i senfa. S tim pravim "srednjoškolskim gablecom" je najbolje maznut malu pivu po izboru. jooj, sad mi tak sline cure da bi opet večeras otišo!!!!!!
Samo udri care, mora da se stvarno ponosiš svojim fizičkim dostignućem. Sjetio sam se sad jedne priče; bio sam u teretani i dođe neki novi, vidi se po njemu da je jaran, neki šljaker, uglavnom teška seljačina, polu-pijan. Vjerovatno se prije dolaska najeo čevapa i luka jer je užasno smrdio. Tek kada je počeo podrigivati pao mi je mrak na oči, taj konj je zasmrdio svu teretanu!!! I počne on tako razgovarati sa trenerom o... prehrani! Drobi on, drobi gluposti i najednom se onako seljački zadere, kao da se hoće pohvaliti - "JA SE NAJEDEM LUKA I TAMAN MI JE!" i počne se smijati. Ovaj trener ga pogleda i kaže "A, da, šta ti drugo preostaje..." Ovaj se uozbiljio, pokupio i više nikad nije vratio. A mislim da mu je to tek bio prvi trening...