= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
a šta je sa ekipom koja zabrije na mobitele i izvadi na stol n93 i mda vario i bzv prčka po jednom i drugom i preserava se sa programima koje ima gore...??a sa strane je još laptop dofurao i stavio to na stol u bircu..a da mu kažeš ajmo malo na trčanje...reko bi..ne ja sam prepametan i previše love imam za to-poanta-svatko ima svoje veselje i dobro je da je tako...
al s ovim se slazem...ne kuzim sta je ivstojic htio rec al dobro...
i zasto taj koj dize 150kg ne bi trcao,pa vjerujem da trci vise od tebe al dobro (mislim na ivstojicev text,mislio da ce oba qoute-at) i da zavrnuo bi im vrat kad bi mogao jel ...radis to zbog sebe, jer to volis, ja se ne nerviram sto neki streber ima bolji laptop od mene i ima playsation 3 i igra bolje od mene sve igre, ne nerviram se kad dođe neki sminkercic pokazuje klinkama kolko para ima vani, zasto bi se nervirao, to je njihova stvar, no bar sam siguran da me takav ni nece nervirat jer cu inace zavrnut rukav i zavrnut njegov vrat, ...sad ako je niski, ****** nije on kriv, ide u teretanu jer zeli imat lijepo tijelo, i meni to uopce ne smeta,pa bilo bi dobro kad bi svi radili na svojim tijelima, pogotovo cure..
a onaj fucker od 150kg na benchu je fucker i moze jebat cesce nego ostali, zato zasto se nervirat zbog takvih, zasto jednostavno ne bi bili fuckeri !!! fuck forever