kreni u teretanu,u teretani se dogovori sa instruktom plan prehrane i kupi si dodatak prehrani,tzv. proteini(mega mass ili weith gainer)
joj kakve to gluposti pišete tzv. proteini nisu mega mass ili weight gainer-to su obićna sranja sa puno šećera...proteini su sasvim nešta drugo...
+piti proteine sa l-carnitinom?ne traži savjet za dijetu nego da se malo popuni.....
dakle teretana+proteini+6 obroka na dan+vitamini minerali+glutamin+dekstroza+creatin(CEE)(ili,proba j trans-x,6kg 520kn-12g creatina,80g Uh+riboza itd...-ja to ne preferiram,ali za masu i vodu u miške u kratkom roku,najbolje)
Ja sam dobio 5 kila u teretani za 2 mj.
Ja ti savjetujem da ne uzimas nikakve preparate, jer je to bacanje para i trovanje organizma. Vjeruj mi!
Najbolji nacin je da povecas kaloricnost svoje ishrane (sto ne znaci da se prejedas junk food-om).
Ja idem pretpostavkom da se zelis udebljati tako da ti ne odu kile u stomak, nego da se fino rasporede po tijelu - u misice (i ja isto zelim).
Moras jesti kvalitetnu hranu bogatu proteinima i SLOZENIM ugljikohidratima. Crveno meso, piletina, puretina, riba - sve je to bogato proteinima i toga se drzi.
Jedi vise obroka ali se ne prejedaj. Ako nemas neku ogromnu potrebu, tj. ako nesto ne treniras - neka se tvoja fiz. aktivnost svodi na vjezbe snage, a ne izdrzljivosti (ako zelis da vjezbas usput) - tako ce rezultati biti maximalno kvalitetni![]()
Volim igrati online igre i igre za razmišljanje
Također kupujem 7-8 kila...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To ti je tako genetski, imaš brz metabolizam kao i ja (185cm i 72kg) neznam kako bi to promjenio u ovom trenutku ali nemoj se iznenaditi da se za nekoliko godina počneš debljat i nemožeš stati..
Ugl. jedem bar 4 puta na dan (ne previše jer me ulovi fjaka), uz ručak sam najčešće u menzi i zdrmam pizzu ili neko meso sa pomfrijem i sl. uglavnom nezdravo (nakon čega me definitivno ulovi fjaka)
PS: kad god ima nešto u frižideru navečer, upalim film i grickam.. Nekad je to nutela, a nekad su bome i čvarci...i što dodati, frendice mi se dive
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
..da, baš ponese čovjeka![]()
![]()
NHF al ovi savjeti bi bili oke da je lik pitao kako utoviti svinju da bi dobije puno masti kad bude kolinje.
A s obzirom na pitanje njemu je ocito bitniji izgled od ugojavanja, a ovim ce rijesiti problem niskog broja kg a dobiti problem sala na skembi i kolesterola u krvi.
Od zderanja cokolada i slicnih gluposti ces se jednostavno usvinjiti. Ako ti se vec ne da ici u teretane onda se trudi vise jesti preko dana. Ako sad sam sebi dobro izgledas onda pusti kg, to je ionako samo broj.![]()
Ja jedem samo majoneze npr ujutro snitu kruha i sama majoneza.To deblja stari samo tako.
a onaj šlag u onoj duguljastoj bocici kaj ide na pritisak van , to u usta trpat?
to mora bit kaloricno.
nego...nekak mi se cini da bi vise trebalo bit ekipe kaj treba smrsat..kaj svi sute a ?![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
idi u teretanu i jedi ko stoka pa ces dobiti i kila i misica.
....deleted....
Zadnji uredio ivstojic : 24-03-2007 u 19:48
kak smrsaviti?
jedi navecer, jedi kruh, slatko.....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
o boze.... to je komplicirano...
ak se oce udebljat, kaj nije jednostavnije da jede vise![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i fuka manje...da...
pa kaj nije da poslije sexa super pase neko jelotak se prica
dakle, nadoknadis sve sta si potrosio
![]()
Meni bas kontra, after sam uvijek gladan ko vuk i uvijek moram nes pojesti...![]()
OT, ekipa je davala dosta glupih savjeta tipa jedi obilno navecer, manje se kreci a vise vozi u autu, jedi puno junk fooda, itd...
Ovi savjeti ce te dovesti samo do zdravstvenih problema gdje ces dobiti balon s prednje strane koji bu ti mogao pivicu pridrzavati, osjecat ces se fakat lose itd...
Pogledaj si film supersize me ako mislis konzumirati samo junk food i slicna sranja pa ceti bit sve jasno, te razmisli malo jer se isplati narusiti zdravlje zbog par kg...![]()
Zadnji uredio wildbabe : 23-03-2007 u 17:47
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-10-2010 u 10:00
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nemam pojma![]()
nekima cigareta ...
ugl, jedi navecer i jedi kruh i vise nego prije
a mozda jednostavno imas takav metabolizam, ja imam frendicu koja jede ko slon, a mrsava nemas je kaj vidjet![]()
Ako se želite udebljat, oženite se. Nema jedostavnijeg načina. Dokazano je da u prvoj ženinoj trudnoći muškarcu trbuh isto raste. Jedina je razlika da ne prolazi nakon 9 mjeseci.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks