Meni se to cini odlicno, jer dok imam samo jednu ruku slobodnu mogu normalno upravljati uredajem i pisati poruke, zvati ljude i slicno, a ne kao na Wizardu ili Hermesu gdje trebam obje ruke da napisem poruku jer ovako riskiram da mi padne.
ni meni se osobno ne sviđaja transformers patent,nevidim logiku u qwerty tipkovnici sa posebnom numeričkom tipkovnicom
angels might have been eaten.
Meni se to cini odlicno, jer dok imam samo jednu ruku slobodnu mogu normalno upravljati uredajem i pisati poruke, zvati ljude i slicno, a ne kao na Wizardu ili Hermesu gdje trebam obje ruke da napisem poruku jer ovako riskiram da mi padne.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
to je stvar što preferiraš, ja osobno numeričku tipkovnicu preko qwerty iz razloga koje si naveo,a za ozbiljniji unos teksta može poslužit dodatna tipkovnica,dok obje na jednom uređaju smatram loše iskorištenim prostorom.
angels might have been eaten.
Vjerojatno Nokia po uzoru na Microsoft patentira svakakve gluposti, bez namjere da ikad proizvede nešto takvo, čisto da zaštite svoje "intelektualno vlasništvo" ako nekad neka druga firma bude htjela proizvesti sličan mobitel.
ma svaki če mobitel nač svoje kupce i nekoga komu se to sviđa...Zanimljiv patet samo što mi se to čini previše komplicirano, slabo i krhko pa se bojim da bi se jako lako moglo povinuti, puknuti, rasklimat uglavnom lako rasturit...
After all...
tocno tako svaki mob ce nac svog kupca,npr. nokia 9500 90% ljudi ce rec sta ce mi tolika cigla a opet ima dosta ljudi koji ih vuku za sobom.
Bookmarks