Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 117

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam jel bi trebalo raditi ili ne, ja sam također pokušao i šta mislite - jesam uspio? Nisam.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Ne znam jel bi trebalo raditi ili ne, ja sam također pokušao i šta mislite - jesam uspio? Nisam.
    Gle ako je tom liku koji je to opisao na yuetovom blogu uspijelo, onda bi trebalo i nama ostalima. Ja ću probati možda danas ako nađem vremena, pa javim rezultate...:-D...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    /\/\oto V3x 1GB mSD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postoje dvije cak i tri varijante unlocka bez TP-a. Prva varijanta nažalost barem kod mene i kolege dijana nije upalila, dapače, kod mene je na kraju došlo do toga da mob nisam mogao upaliti niti u BL modu, pa sam bio prisiljen na TP... Ja sam bio otvorio temu o tome, medjutim, netko od moderatora ju je pobrisao, pretpostavljam zbog toga što nisam preveo cijeli post sa engleskog nego sam samo copy pastao... U medjuvremenu su se pojavile još dvije metode, jedna je opisana na Yuetovom blogu, a druga na jednom drugom mjestu. Iz mog osobnog iskustva, mogu reći da se može desiti da na taj način ne otključate mob, već da ga sj... i budete prisiljeni na TP... Iako na stranim forumima (barem koje ja pratim) određeni broj ljudi je uspio otključati mob na taj način, i dalje sam mišljenja da je jeftinija i sigurnija metoda ili GOT ili lokalni unlocker, kako kome po volji....
    @Inovator: Ako je ono bila patka koju sam ja izmislio, onda molim trajni ban.
    Zadnji uredio HemiCuda : 22-03-2007 u 23:38

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mr_m Pregledaj post
    Postoje dvije cak i tri varijante unlocka bez TP-a. Prva varijanta nažalost barem kod mene i kolege dijana nije upalila, dapače, kod mene je na kraju došlo do toga da mob nisam mogao upaliti niti u BL modu, pa sam bio prisiljen na TP... Ja sam bio otvorio temu o tome, medjutim, netko od moderatora ju je pobrisao, pretpostavljam zbog toga što nisam preveo cijeli post sa engleskog nego sam samo copy pastao... U medjuvremenu su se pojavile još dvije metode, jedna je opisana na Yuetovom blogu, a druga na jednom drugom mjestu. Ako nekoga zanima, neka mi se javi na PM pa ću mu poslati linkove, nemam vremena ni volje prevoditi nešto što će se, poprilično sam siguran, pobrisati...
    tema je obrisana jer je svatko tko je probao je uništio mob, a na forumu ne želimo takve solucije!!! ljudi se se zaletavali i kasnije žalili. ljude koji objavljuju takve patke i gluposti ćemo ubuduće drukčije rješavati

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Unlock - otključavanje Motorola
    By Inovator in forum Motorola
    Odgovora: 1254
    Posljednji post: 11-07-2014, 00:40
  2. Motorola v360 unlock procedura ?
    By perko121 in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 13-10-2006, 19:29
  3. e398 drm --> v360 drm ?
    By vrapce in forum Motorola