Da li ima neki dobar mp3 plejer osim ovog Digital Audio Player - a koji kad radi ne mogu da kucam poruku, a i kvalitet zvuka mu je los, mada ne znam da li je to zbog ubacivanja pesama iz racunara preko MPT ili do player - a![]()
Da li ima neki dobar mp3 plejer osim ovog Digital Audio Player - a koji kad radi ne mogu da kucam poruku, a i kvalitet zvuka mu je los, mada ne znam da li je to zbog ubacivanja pesama iz racunara preko MPT ili do player - a![]()
Ako nista drugo, za pocetak navedi koji telefon imas, pa ce ti neko sigurno pomoci, ovako????????????
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Cim neko nadje neki dobar playera neka javlja... Unapred hvala
ajmo malo podići temu..dakle,koji je player trenutno najbolji na svjetlu dana,a da šljaka sa L7?ima možda neki koji nije java?
i druga stvar-skužio sam da motorola svira samo mp3 koji je kodiran na manje od koliko ono,192kbps?s kojim programom da smanjim bitrate na mp3-cama, ali kolektivno,da ne moram svaku stvar pojedinačno prebacivat?ili se to može nekako riješiti?
kako napravit play listu?
a jesan glup
ok...a ja sam još gluplji...kako loadam stvari u iTunese ili u winamp?našao sam one direktorije,očita a,b,c diskove,ali nigdje ne vidi ništa-prazni folderi..koja je procedura s tim?
a bazu pravim kako?sori,danas mi je stupid mode uključen...
Nemam sad v360 kod sebe, ali imaš kad pokreneš iTunse pod opcijama, javim kad dobijem v360 u ruke!
tamo di su settingsi imas iTunes DB creator..iako meni uvik stoji na 0% i nikad ne kreira bazu pisama![]()
Zadnji uredio Flegmaa : 11-06-2007 u 15:22
ja to njet imati.
kod men su pod settinzima redom:delete,copy,list,folders,skins,shuffleff,types,player mode:file,about.
verzija iTunesa je 2.0 EN,EN version by elektro255
e ad,jesam ja glup ili što....
iTunesi su vam malo zastarjeli, skinite si noviju verziju i mora raditi.
Ako nema DB creatora na mobu tada se koristi motunes pogledajete malo na yuetovom blogu
ja imam yuetmod 2.83 itunes
i kad stavim itunesDB creator on uvik stoji na 0% , 2 sata vec tako stoji![]()
Kao što sam rekao iTunesi imaju bug!
Evo postupka reinstaliraj iTunese:
http://yuetblog.blogspot.com/2006/08...etmod-v16.html
Bookmarks