digitalni izlaz spoji na digitalni ulaz recievera (jedan chinch kabel) ,opticki zaboravi jel u ovom slučaju je nepotreban.
bok
htio bi spojiti zvuk s kompa na Pioneer receiver pa me zanima isplati li se kupovati zvučnu karticu sa chinch izlazom ili pak sa optičkim kabelom i što je najbolje od navedenog?
hvala
digitalni izlaz spoji na digitalni ulaz recievera (jedan chinch kabel) ,opticki zaboravi jel u ovom slučaju je nepotreban.
angels might have been eaten.
ja baš nisam skužio na uho neku pretjerano veču kvalitetu zvuka na optičkom...samo je zanimljivo što je sve preko jednog kabla i imaš puno opcija i na kompu i na reciveru što se tiče zvuka...ali ne brini se chinc su zakon i ne trebaš kupovat zvučnu, vjerojatno na matičnoj imaš dovoljno dobru...
naravno kolko para tolko muzike...to se zna
After all...
angels might have been eaten.
ma da al recimo na kompu imam optički i na pojačalu također pa je to samo jedan... a chinceva moram vuč 3 (front, rear,c/S)...i to koristim jer mi je jednostavnije....
ma i ja sam čuo da je optički kao svemir i dam 100kn za 1m tog smeća a čuj valjda znaju oni i siguran sam da kvaliteta je u pitanju al za kućnu muziku...nema smisla...pre skupo... chinc kabel ima od 5-10kn
i dobro sad sam skužio ovo u vezi jednog kabela...radi se o SPDIF-u jel... ja to nemam pa mi nije palo na pamet...moj je optički![]()
After all...
ja imam baš tako spojen receiver Pioneer sa kompom, preko SPDIF koaksijalnog kabela na zvučnu. Optički kabel ili SPDIF svejedno je za kvalitetu zvuka u ovako niskobudžetnoj HI-FI kombinaciji kao što je naša...![]()
Bookmarks