andrea mi na ove prve 2 slike izgleda ko iva majoli. kaj nije?
Sile,moj si covek!!!Znas koliko je tesko imati kameru u rukama i ne skljocnuti...
Sta mi je riba proslo ispred nosa,a je gledajuci u ekran da ih sto bolje slikam,propustao guze i cice LIVE!!!
E dobra ti ova plavusa,ko je ta?PARIS???
(mislim na slike postavljene ovde)
andrea mi na ove prve 2 slike izgleda ko iva majoli. kaj nije?
ma koja iva majoli naša andrea je zgodnija![]()
mogao si mi radije reći Andrea ružna si , bolje to nego usporedba s Ivom Majoli. ali ok. hvala...btw poštedi me takvih komentara jer sam već jednom rekla da mi je ona odvratna!
a tebi sam sile poslala pm. i tamo ti je sve objašnjeno.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ovo uopce necu komentiratPoslao: andrea
a tebi sam sile poslala pm. i tamo ti je sve objašnjeno.![]()
...e,"sile",čovječe,jesi ti papparazzo......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ej pa šta se sekiraš odma, pa nije te htio uvrijediti, samo je rekao da mu ličiš na nju, a to bome nije zabranjeno... a i mislim da se iva majoli ne bi složila s tvojim mišljenjem...Poslao: andrea
mogao si mi radije reći Andrea ružna si , bolje to nego usporedba s Ivom Majoli. ali ok. hvala...btw poštedi me takvih komentara jer sam već jednom rekla da mi je ona odvratna!
a tebi sam sile poslala pm. i tamo ti je sve objašnjeno.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobro
nemam riječi
wb ima pravo. ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.Poslao: andrea
a tebi sam sile poslala pm. i tamo ti je sve objašnjeno.
a tebi sile nisam poslao pm. i tamo ti nije ništa objašnjeno![]()
Sile prva slika u tvojoj zadnjoj seriji je vec vidjena na nekom od sajtova!!!Zar nam podvaljujes???![]()
Andrea samo hrabro,najljepsa si djevojka na sajtu!!!
kao što rekoh, dobro, nemam riječi. kraj rasprave za mene iliti EOD.Poslao: dj_velja
wb ima pravo. ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.
a tebi sile nisam poslao pm. i tamo ti nije ništa objašnjeno![]()
Pinocio- hvala ali nije to bila poanta svega. kužiš stvar je u tome kaj jako malo forumaša ima muda stavit sliku ovdje.....a ovi kaj kenjaju nemaju muda tak da im ne preostaje ništa drugo nego da postanu opasni kritičari![]()
![]()
![]()
Andrea ne obracaj paznju na provokatore!!!Takvih je bilo i uvek ce ih biti!!!
ne obraćam ja pažnju, nego moram dodat svoj komentarčić.
mislim ovo su već niski udarci.........Poslao: dj_velja
ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim stvarno
![]()
a jadna iva...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali ima mi dobre noge....to stvarno.
ima,ima...
Ni slucajno lako se provjeri desni klik pa pogledaj link slike!!Poslao: Pinocio
Sile prva slika u tvojoj zadnjoj seriji je vec vidjena na nekom od sajtova!!!Zar nam podvaljujes???![]()
![]()
![]()
To je sve ok!Ali ja tu sliku vec 5 mjeseci nosim u mob.,al ne mogu da se sjetim gdje sam je skinuo!?Slika je vec postavljena na nekom sajtu,al nema veze... Samo nastavi da slikas!!!
nisam htio da krivo shvatite...Poslao: damgol
mislim ovo su već niski udarci.........
nisam htio? čuj ga molim te, bedak jedan kaj spelavaš...!
![]()
![]()
zajebajem se
mi smo shvatili onak kak si ti napisao......
pa makar je to bilo u prenesenom značenju....
potpisujem!![]()
Bookmarks