ma slika je super i mala je dobru pozu odabrala...
@andrea pa nisi valda ljubomorna...![]()
hrvoje ova mala na drugoj slici je najjebenija treba koju sam ikad vidjela.
a na ovoj prvoj, tko je taj čelavi tip okrenut leđima?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma slika je super i mala je dobru pozu odabrala...
@andrea pa nisi valda ljubomorna...![]()
ma mala je jebenica, tko ju nebi, ja bi njega![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
lol
sto jest jest mora se priznati, hrvoje majstor si![]()
On topic ljudi molim!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?
Poslao: Hrvoje xyz
@andrea da fakat je super cura!!!!uzasno je slatka.ovaj tipo ej navodno smogovac koji ju malo prekriva,da.sad ja neznam jel je il nije vise.
sto se godina tice-a sta sad,malo ej mladi al je lud taj smogy,upoznaj se pas vidjet!
@smogovac sam da znas jos mi dugujes jedno opijanje ja velja ti i franjo!!vec se sad smiejm !hahaha
andrea - dobro ti hrvoje kaže, tko zna dali je smogovac na slici. ni ja se ne sjećam, a bio sam s njima na maturalcu. tak da...ono... bolje ti je da...da malo baciš oko na mene i hrvoja.![]()
tomo, zar moras biti detaljan??Poslao: tomo
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?![]()
- mislm da sam s ovim rekao sve(za onu curu naravno)!
trenutno nemam inspiracije...
ma to ti je obicna cura-standard samo kaj je u yegozovnoj pozi![]()
ma da, niš posebno
@tomo jel pricas za ovu u bjelom na prvoj slici?
at bjeli decko neznam jel se to odnosilo na mene al ovo sam sve uhvatio aj sa svojim foticem.
i da apsolutno ej velja u pravu.kolko ima čelavaca na svijetu, možda je to neki ko zna ko.
Zadnji uredio Hrvoje xyz : 16-04-2004 u 16:05
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde!![]()
da i svaki čelavac je obučen u moje krpe....i ima moju torbicu...u kojoj se nalaze razne potrepštine
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatskePoslao: watson
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde!![]()
zgrabi jednu..
![]()
@hrvoje na ovu drugu...
Poslao: vjeko
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatskezgrabi jednu..
![]()
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša!![]()
pa daj ima neš za jesti...
prvo je ponudis malo marelice-votke.nakon kaj ju popije(barem dvije case) ponudi je tri pive i onda kad sve to popije mozes na akcijuPoslao: watson
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša!![]()
![]()
i obavezno imati lavor nrgdje sa strane..jel..
@tomo da neznam ni ja kaj je to, zaboravih ju pitat...nismo imali vremena za suvišne rjeci
@vjeko
Znam ja kako doći do ulova, treba sačekat poboljšanje vremena kad je vidljivost malo bolja!![]()
hehe, good one!!
i sad smo dobili u izvornom threadu traperice. Dajte ljudi malo slikajte ono kaj treba!
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks