Nemam pojma, stavi komp na Hybernate pa mozda neces imat problema.
svaki put kad stavim komp na standby i ostavim ga vise od oko 12 sati na standby te onda kad se opet logginam mi ne radi net(znaci u firefoxu ili ie napise can't find server i ne radi msn)
u cemu je problem?
Nemam pojma, stavi komp na Hybernate pa mozda neces imat problema.
možda ti je na work offline modu ili sad ja točno neznam ali vidio sam nekad davno negdje u nečemu da kvačicu za dopustiti da se net provedu u standby, vjerojatno ti je isključena...a sad moguče da je to u power postavkama ili postavkama od firefoxa ili od konekcije...
After all...
pa normalno da dulje treba kad cijelu radnu memoriju kopira na hard i za razliku od STANDBY ova opcija ugasi komp i kad ga upališ nastavlja tako da ponovo učita memoriju sa harda na ram i nastavljaš di si stao...
inače svaki put kad ugasiš komp bez hibernate ram se briše i prilikom paljenja kreče iznova... dakle u svakom slučaju jako korisna opcija za one kojima može poslužit...
After all...
Probaj u Device Manageru na driveru od mrežne kartice, Power Management tab isključiti opciju "Allow the computer to turn off this device...".
Tako će ti mrežna kartica ostati uključena i kad je komp na standby i ne bi trebala izgubiti vezu.
Bookmarks