svaki put kad stavim komp na standby i ostavim ga vise od oko 12 sati na standby te onda kad se opet logginam mi ne radi net(znaci u firefoxu ili ie napise can't find server i ne radi msn)
u cemu je problem?
svaki put kad stavim komp na standby i ostavim ga vise od oko 12 sati na standby te onda kad se opet logginam mi ne radi net(znaci u firefoxu ili ie napise can't find server i ne radi msn)
u cemu je problem?
Nemam pojma, stavi komp na Hybernate pa mozda neces imat problema.
pa normalno da dulje treba kad cijelu radnu memoriju kopira na hard i za razliku od STANDBY ova opcija ugasi komp i kad ga upališ nastavlja tako da ponovo učita memoriju sa harda na ram i nastavljaš di si stao...
inače svaki put kad ugasiš komp bez hibernate ram se briše i prilikom paljenja kreče iznova... dakle u svakom slučaju jako korisna opcija za one kojima može poslužit...
After all...
Probaj u Device Manageru na driveru od mrežne kartice, Power Management tab isključiti opciju "Allow the computer to turn off this device...".
Tako će ti mrežna kartica ostati uključena i kad je komp na standby i ne bi trebala izgubiti vezu.
možda ti je na work offline modu ili sad ja točno neznam ali vidio sam nekad davno negdje u nečemu da kvačicu za dopustiti da se net provedu u standby, vjerojatno ti je isključena...a sad moguče da je to u power postavkama ili postavkama od firefoxa ili od konekcije...
After all...
Bookmarks