imam jedno pitanje.na internetu sam skinula preko eMule nekoliko nastavaka za simse 2 pa me zanima kako to radi i kako cu ih instalirat?
unaprijed hvala!
imam jedno pitanje.na internetu sam skinula preko eMule nekoliko nastavaka za simse 2 pa me zanima kako to radi i kako cu ih instalirat?
unaprijed hvala!
najprije instaliraj the sims 2 base game, zatim instaliraj expansion packs ovim redosljedom:
- The Sims 2 University
- The Sims 2 Nightlife
- The Sims 2 Open For Business
- The Sims 2 Pets
- The Sims 2 Seasons
- The Sims 2 Bon Voyage
- The Sims 2 FreeTime
na sve to možeš staviti još i stuff packs:
- The Sims 2 Family Fun Stuff Pack
- The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack
- The Sims 2 Celebration Stuff Pack
- The Sims 2 H&M® Fashion Stuff Pack
- The Sims 2 Teen Style Stuff Pack
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Imam pitanje (kao i mnogi ovdje prisutni)
Dakle, imala sam instalirano Sims 2, Family Fun, Sims Nightlife, University i Sims Pets. Sve je šljakalo ali - jako sporo! Mislim da imam dosta jak komp ali...sve je dosta usporeno. U međuvremenu sam morala formatirat komp i sad sam instalirala samo Sims2, Family Fun i Pets. Radi puno brže - recimo normalno. Pojačala sam memoriju (na 2 GB) i sad bih instalirala i University i Nightlife, i nabavila sam Open for business. Imam nekoliko obitelji, puno stvari nabavljeno...kako da instaliram ove simse (originali ali posuđeni - dakle moram ih vratiti i ne mogu igrati naknadno s tim CD-ovima - jedino su Pets moji) a da još pri tome ne izgubim svoje obitelji.... Hoće li mi raditi sporo? Jel 2 GB i puuuno mjesta na C dovoljno da rade normalno?!![]()
Uh...raspisala sam se ali - ne znam kako kraće objasniti situaciju. Molim pomoć ako tko zna!!! HVALAAA!!!!
Bookmarks