Kako promijeniti zvuk SMS poruke? Pokusala sam s Pocket Ringo i to je bilo uspjesno dok mi nakon nekoliko dana nije javio da je to "Trial verzija" i da moram upisati nekakav "unlock code". Postoji li neki drugi nacin?
Kako promijeniti zvuk SMS poruke? Pokusala sam s Pocket Ringo i to je bilo uspjesno dok mi nakon nekoliko dana nije javio da je to "Trial verzija" i da moram upisati nekakav "unlock code". Postoji li neki drugi nacin?
Osnovna metoda je Settings > Sounds and notifications > notifications > Messaging: new text message. Zvukovi koji su ti tamo su zapravo .WAV datoteke iz Windows foldera.
Pa fino prebaci neki mp3 u wav i stavi u windows folder i koristi ga za SMS.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Napravila sam to i taj zvuk mi se pokaze na popisu, ali kad ga odaberem nema nikakvog zvuka, samo tisina... U cemu je problem?
Pojacaj zvuk
Nemam pojma u cemu je stvar, probaj eksperimentirati sa velicinom...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pojačala sam zvukI svi tonovi rade osim ovih koje ja stavim. Eksperimentiram već satima i već sam poživčanila od eksperimenata kad me ne sluša
![]()
Bookmarks