Sad vec stvarno nalazis glupe razloge. Mislim, sad je Janu branio Sljaka koji jako malo ulazi uopce u chataonu, a Nered je koliko vidim stao na tvoju stranu. Uostalom, ja sam skoro popusila ban od moderatora s kojim sam si bila dobra (mozda zato jer nemam sise)...So, chill out.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Daj ohladi malo s tim žalbama.. Kao prvo tema je krenula u Chataonici i tamo sigurno neće biti uzeta u obzir kao ozbiljna (već je počelo i sprdanje kolko sam skužio). Ovakve žalbe sigurno neće biti uvažene, i jednostavnije ti je reportati post, nego se sad tu raspucavati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja jos uvijek ne vidim problem i ne shvacam oko cega se ovdje lome koplja..i od kuda dvije stranice rasprave u ovoj temi oko nicega?!
I kakva je to novi institut "Zalbe na temu"?
Ako neki post korisnik smatra neprimjerenim, jednostavno ga je prijaviti modu ili adminu (ikona u lijevom donjem kutu posta sa usklicnikom). Time prijavu dobivaju svi clanovi koji vode forum i ako ikoji od njih istu temu ili post bude smatrao neprimjerenim ili neprihvatljivim budite sigurni da ce se nesto poduzeti oko toga.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38328
Navedena tema (u linku) nema smisla niti osnova, po kojima bi se o stavovima u cijem je duhu otvorena, o njoj argumentirano raspravljalo, ali bez obzira na to, ne komentria rad moderatora niti na ikoji nacin vrijedja iste!
Stoga je ovo![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks