ak se ima para, onda kupi. svakako.
ak se ima para, onda kupi. svakako.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo link pa pogledajte: http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/z1.html
svakako kupiti ako imaš love.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
jedina zamjerka od mene, je ipak premali ekrancic, a bilo bi dobro da ima i u crnoj boji.... ili crvenoj![]()
...neznam koj mi je đon,sad sam se počeo paliti na xt-model,malo sam razmišljao i zaključio da je kompaktniji i moigu ga fakat uvijek nosit sa sobom....poludit ću-..........odlazim iz krajnosti u krajnost.......
gle kupi si mobitel sa foticem, pa ces uvjek moc slikat neku glupost na koju naidjes....... a dimage Z1 uzimas sa sobom samo kad znas da ces slikat nesto...
ekran je mali, ali je reza jako dobra, pixeli se uopce ne vide, za razliku od dosta konkurencije
@killa već sam i tu opciju prostudiro,zamisao nije loša jedino je izvedivost kupnje dva uređaja je skupa....
....kocka je bačena,u utorak odlazim po dimage xt, na kraju je u užoj konkurenciji bio i Pentax optio S......
posto si vidio dimage xt najeftinije?
..........izdao si me.........
sorry killa,skoro si me rasplako...ipak sam se odlučio za kompaktniji model.
..presudan je bio savjet osobe koja radi sa minoltama.
kaj je ta osoba rekla?
......da je z1 smece
nije z-1 smeće,ali po preporuci je za moje potrebe i rezliku u cijeni,bolji xt....![]()
..ipak ko želi z-1 nekl slobodno kupi,fotić je ok i neće bit razočaran..............xt je moja odluka
....napominjem da mi je u užem izboru bio i pentax optio s.....odlično je ocjenjen
ajde mi reci kaj je sve ti reko o xt-u, bas me zanima
..ma to je bila kratka preporuka,nije previše bilo razglabanja......izlazi uskoro i xg model,već ga ima na minoltinom siteu........![]()
to nezelim znati![]()
Onda tomo, kakav je tić-fo?? Kad ćemo neki foto-sešn opalit, kaj nisi na sarmu došo danas?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj kakav je, pa isti ko moj
ja čuo da je bolji... (govorim o ovom kojeg je tomo kupio)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
KKKUUUPPIOOOOOOO!!1!!!!!!!!....FOTIČ JE MRAK ,SAD ČEKAM DA SE BAT. NAPUNI I ONDA RASPALI PO NJEMU.....
@wb...znaš da sam se nabrijo na sarmu,al nisam imal vremena doći.Za fotosešn ćemo se dogovorit sa dve ukrainke,da vidimo kak fotka u mraku...
@coma...odličan je,kaj mi nisi prije dao prijedlogza XT-a,imam uputstva na hrvatskom u PDF-u ak trebaš..
btw...AJD DA SE NAĐEMO NA KAVI JEDAN DAN...(mislim svi skupa).....e!...di ima jeftinih SD-a za kupit..od 128MB
pa kaj nije kupio dimage xt? taj je bar reko da kupuje
sd imas u hg spotu neka nepoznata marka dost jeftino, to znam jer sam bio sfrendom kad je kupovao sebi
Bookmarks