@smogovac - koji je mobitel u pitanju? Ja sad za par dana namjeravam uzet Desire HD na novu pretplatu pa imam osjećaj da bi me isto mogli ovako šetat.. Sad ne znam uopće šta da napravim da bi bio siguran da ću ga upecat ako je ovakav kaos![]()
@smogovac - koji je mobitel u pitanju? Ja sad za par dana namjeravam uzet Desire HD na novu pretplatu pa imam osjećaj da bi me isto mogli ovako šetat.. Sad ne znam uopće šta da napravim da bi bio siguran da ću ga upecat ako je ovakav kaos![]()
Mozda ti moj post moze pomoci:
Evo, upravo sam se vratio iz jednog VIP Centra (necemo reci kojeg). Bio sam tamo s namjerom da produljim svoju pretplatu i da sklopim jos jedan novi ugovor (u biti prijelaz na pretplatu). Oba ugovora s trajanjem od 24 mjeseca uz trajni nalog. Prvi ugovor uz mjesecnu stopu od 250 kn i drugi ugovor po 150 kn mjesecno. Naravno iskoristio bih blagdansku ponudu od 50% popusta na mjesecnu naknadu. Uz to mislio sam odabrati dva mobilna telefona: HTC Desire i HTC Desire HD. Prodavac mi kaze da trenutno mobiteli nisu dostupni niti u VIP Centru, niti u cijeloj Hrvatskoj te da ako zelim ih mogu rezervirati. Ja pitam da li mozemo rijesiti odmah oba ugovora i makar uplatiti vec oba uredaja pa kad stignu, stignu. Dobijem negativan odgovor. Naime prodavac mi veli da ako NE stignu do 31.12. morat cu odabrat neki drugi uredaj (!!!).
Slijedi moje pitanje i moja, ako hocemo, frustracija:
Zar nije moguce vec danas 08.12. potpisati oba ugovora, odluciti mjesecnu naknadu i potom uplatiti oba uredaja? Tako da uopce nebi bio problem ako stignu u sijecnju ili veljaci...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Bookmarks