Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sam na racunu oko 50kn i aktiviran Surf100 paket, i sta je bilo, paket se potrosio, Vip me oderao skroz do 4kn na racunu i tek ondam poslao poruku da su svi MB u paketu potroseni. Sramota i jad od Vipa, znam da sam u jednu ruku i sam kriv ali to mi se nikad nije dogadjalo na Tele2 i na Simpi nego poruka odmah dodje istog trena kada se MB potrose pa cak dodje i upozorenje kada dodjem na 1MB. Ali ovo 'varanje' korisnika je gadljivo, prvo te opeljese pa ti ga ondam laganini 'smjeste'. Skroz sam blizu odluke da nakon 10 godina odem s Vipa jer me vise za njega nista neveze, imaju ocajne cijene, ocajne mobitele u prepaid paketima + 'legendarni' Vodafone sftw itd.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Goodman Pregledaj post
    Imao sam na racunu oko 50kn i aktiviran Surf100 paket, i sta je bilo, paket se potrosio, Vip me oderao skroz do 4kn na racunu i tek ondam poslao poruku da su svi MB u paketu potroseni. Sramota i jad od Vipa, znam da sam u jednu ruku i sam kriv ali to mi se nikad nije dogadjalo na Tele2 i na Simpi nego poruka odmah dodje istog trena kada se MB potrose pa cak dodje i upozorenje kada dodjem na 1MB. Ali ovo 'varanje' korisnika je gadljivo, prvo te opeljese pa ti ga ondam laganini 'smjeste'. Skroz sam blizu odluke da nakon 10 godina odem s Vipa jer me vise za njega nista neveze, imaju ocajne cijene, ocajne mobitele u prepaid paketima + 'legendarni' Vodafone sftw itd.
    Pa nije to bas njihova krivica.
    Server im je mozda zastekao.
    Ja znam da je i meni par puta kasnila poruka, ali nekad je dosla i na vrijeme.

Zato sada fala bogu imam Android i na njemu 3G Watchdog pa sam pratim promet, i ne ovisim vise o tim porukama.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Pa nije to bas njihova krivica.
    Server im je mozda zastekao.
    Nego sta nego je njihova krivica, upravo u tome i je problem, server ili sta vec im vec sto godina lose radi i steka, pa neka to poprave vec jednom i neka uvedu neki univerzalni kod poput Teleta ili Simpe npr. *130# gdje se moze vidjeti net potrosnja a ne da im svako malo saljem skupe poruke i provjeravam, a i da negovorim da im net svako malo po noci neradi (00-06h), vjecito imaju radove na poboljsanju mreze a nista se nedogadja osim sto te pokradu pa se ti zali poslije

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Goodman Pregledaj post
    Nego sta nego je njihova krivica, upravo u tome i je problem, server ili sta vec im vec sto godina lose radi i steka, pa neka to poprave vec jednom i neka uvedu neki univerzalni kod poput Teleta ili Simpe npr. *130# gdje se moze vidjeti net potrosnja a ne da im svako malo saljem skupe poruke i provjeravam, a i da negovorim da im net svako malo po noci neradi (00-06h), vjecito imaju radove na poboljsanju mreze a nista se nedogadja osim sto te pokradu pa se ti zali poslije
    Pa sad, da imas Android mobitel bi ti preporucio programe za pratnju potrosnje. No posto nisi morat ces se eto snaci.
    Jesi cuo ikada za Moj Vip?
    Registriraj se tamo i onda mozes svaki put preko kompjutera provjeriti trenutnu potrosnju te stanje besplatnih minuta/SMS,MMS/MB.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2