Dakle ovako...
Imao sam dosta VIP kartica registriranih na mene, jedno 7-8 mobova sam registirao (doduse, neki su istekli...) i sad...
u sedmom mjesecu uzmem u vipu karticu na BUGovoj promociji, 200MB svaki mjesec, 20KN na racunu kartice itd...
Zovem VIP da pitam potrosnju u vezi CARNeta (tako uvijek radim...) i kazu hopla nemogu... Kazem provjera za drugu vip karticu - opaa nemogu, nek saljem tpo na 777... Onda pitam dal je moguce karticu za internet registrirat ovako preko SZK, kazu da je moguce na prijava.vip.hr...
OK, registriram se, dobijem potvrdne poruke na mob da sam se registrirao itd... ali ne dobim 30kn na racunu...
kazu da pricekam 48h, i dalje nista...
zovem ih opet kazu da je nemoguce registrirati internet karticu...
zovem opet da pitam u vezi potrosnje za carnet, i dalje nadogradjuju sustav PDVa i usputno pitam dal je moguce aktivirat karticu za internet jer ja sam prosao aktivaciju i registraciju, rekli mi da ce mi poslat pismeno doma i dobio sam da posaljem REG-XXXX na 111. Posaljem i dobim poruku: "Vimpme bonus program namijenjen je za Vipme korisnicima. Informacije o pogodnostima koje nudimo Vip korisnicima mozete saznati na nasim prodajnim mjestima. Hvala".
Na sto su ga malo pretjerali, zovem vip, kaze da koliko ima brojeva registrirano na moje ime, ja kazem 6-7, zasto? on kaze da sustav dopusta maximum 5 brojeva po imenu. Ja kazem da kako mogu saznat koji su brojevi registrirani on kaze da znam ja koje sam ja registrirao :S.
Mislim, brojevi su razbacani kod bake, djeda, sarajevo, otac, frendovi, curaitd...
I kaze da registriram na drugo ime neko ili da one prebacim na drugo ime...
Mislim stvarno... al dobro...
__________________________________________________ _______________
Otac mi ima MultiSIM uslugu...
Svaki dan se cuje s SZK jer mu stalno kaze 'Istovremeni pozivi nisu moguci'. Stalno mu ostaje zadnji poziv aktivan... Bar jedno 20 puta su mu to sredjivali...
Mislim stvarno...

itd...
Odgovori uz citat
) i ostalo. Ali 50KN nisam dobio. Mislim fkt cu ih opet zvat i pitat tko je tu lud :S.

Bookmarks