kreirao sam račun 26.10.2008
produljio sam ga 1.12.2008
tu se nigdje ne spominje 16.?
kreirao sam račun 26.10.2008
produljio sam ga 1.12.2008
tu se nigdje ne spominje 16.?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
nisam ni mislio po želji već mi je bilo logično da ako sam uzeo ugovor 26 da mi je obračunsko razdoblje svakog 26 u mjesecu.
@lika091
hvala, sad sve kužim
ma radi, pošalješ poruku ? na 771 ali ti ne dođe obavjest koliko minuta ti je ostalo do tog trenutka već je dan, dva ranije. ali barem okvirno znaš. isto kao kad šalješ TPO na 777 pa ti jave koliko si potrošio do pred dva dana
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
I meni je recimo logicno da potpisem ugovor kod plinare 23. pa da mi je obracunsko razdoblje svakog 23. u mjesecu.
a jos bi mi bilo logicnije da motoric registriram (platim cestarinu i osiguranje) na onoliko vremena koliko cu prometovat njime. recimo od 4-11 mjeseca. pa ipak ne ide. Ipak platim za citavu godinu iako ga ne koristim.
dobar grah daleko se čuje
Citam njihovu stranicu, pa neznam dali dobro razumijem...
VIP nudi Samsung Omniu za 0,91 lipu na pretplatu.
Pretplata treba biti 24 mjeseca, 591 kunu.
E sad mene zanima, koliko to iznosi??
591 x 24 = 14 184 kune
Znaci, dobit cu uredjaj besplatno, a u dvije godine cu im morati dati 2000€ za uredjaj koji u slobodnoj prodaji dodje 650€ ...
Isao sam u njihovu prodavaonicu, i potvrdili su mi pricu...
KRITIKA
...vip inače ima dva obračunska razdoblja: 01.xx.-31.xx. te 16.xx-15.xx. , ali nikako nisam skužio po čemu odlučuju u koje će te obračunsko razdoblje staviti....
...ja npr. imam jednu pretplatu koja je u prvom obr. razdoblju i drugu koja je u drugom ...
...a što se tiče tih minuta - to nažalost nikada kod vipa nećeš znati jer koliko sam upoznat sa sistemom - to ne radi...
Bookmarks