VIP je do nekad bio sasvim dobra firma, imala super opcije i sve...
A sad, u šta su se pretvorili, pogotovo od kad su promijenili logo...

Ono, kao kod nas možete kupiti N95 8GB za samo 0,91 KN*!

*= u tarifi Vip bussines max**

**= mjesecna pretplata = 2000 KN***

***= ovo sam sa tom bussines max tarifom i n95 8gb izmislio ;-)

al fakat su gamadi, iako ja uživam što imam 1 GB za 91 KN, dok je kod Tele2 120 KN giga. A još sam dobio i ASUS Eee PC (mogu rec dobio jer bi za tih 29 KN koliko bi placao vise da imam mobile broadband kod Tele2 mogao kupiti ASUS Eee PC).
Iako je velik bad koji oni nisu u stanju 3 puta kad sam ih bio zvao odgovorit:
Dali ako uzmem onu promotivnu akciju surfaj na svim terenima, i prebacim na CARNet, mogu istu karticu koristiti u svom mobilnom telefonu koji podržava 3G.
Prvo su me 2-3 puta bili slali dok ne nađem pravu osobu, koja mi kaže da moram spojiti mob s kompom i iako mu ja kažem da želim na mobitelu, ne kompu bit na internetu, kaže da to nitko nije pokušavao bla bla bla... Drugi put kažu da je moguce - da mi samo podešenja pošalju na mob i to je to. Treci put ih zovem da provjerim i onda mi kažu da kao vec ste to pitali, prije oko 2 sata i sve vam je rečeno, imate li kakvih drugih pitanja. (KOJI JE TO NAČIN DA SE TAK SAMNOM RAZGOVARAJU???)

No, onda uzmem, i nakon što sam prebacio na CARNet, nisu bili u mogučnosti na ~15ak poziva riješiti da imam na ASUS Eee PC koji sam kod njih kupio da se mogu spojiti na CARNet. Na kraju sam kod njih otišao i sve mi u 5 min sredili, a ne da mi jedan objašnjava da idem u my computer, iako sam mu 2 puta rekao da ima Linux gore, a ne Windowse itd... I nisu uspjeli sredit internet na mobu, kažu da se trebaju CARNet podešenja sigurnosna neka podesii koje moj mob nemre itd...