Da ukratko opišem svoja iskustva sa dotičnim reketarima:
Djevojka i ja korisnici smo njihovog mobile connecta od srpnja ove godine. Potpisali ugovor na 24 mjeseca i aktivirali račun preko carneta radi 50% popusta, paket 512MB.
1. Sa uključenjem računa su kasnili 10 dana, što znači da smo čekali milost njihovu 10 dana na moru ko budale
2. Nakon čekanja njihove milosti obećali su da za slijedeći mjesec neće zaračunavat potrošnju, tj. da ćemo u znak isprike za nastalu tehničku grešku(čitajte "nesposbnost") moći besplatno surfati internetom.
3. Na kraju "besplatnog" mjeseca došao je račun u iznosu od 304,36kn. Naravno da sam kontaktirao sa njima i pokušao doznati o čemu je riječ, ali svaka komunikacija sa dotičnima je bila nalik komunikaciji sa govornim automatom, ukratko bez ikakvog efekta. Zvao sam ih maltene svaki dan i obećavali su riješenje problema. Savjetovali da tražimo retrogradnu specifikaciju za taj mjesec što smo i učinili i na kraju ništa od specifikacije kao i riješenja problematike, naprotiv, dobili smo dopis koji u kojem nam prijete ovrhom ukoliko ne platimo račun za taj mjesec + navedena LAŽ u dopisu da su nas pokušali kontaktirati ali da nisu dobili odgovor od nas(telefon je 0-24 uz mene, nije teoretski moguće da sam previdio poziv i sl).
Nakon svega toga platili smo taj prokleti račun i mislili, hajd, idemo vidjet dalje.
4. Danas, otvaram pristigli račun za period 16.09.2008. - 15.10.2008. u iznosu od 231,33kn i u specifikaciji navode da je potrošnja u tom periodu bila 875,447MB, a counter njihovoga softwarea kaže da je potrošeno 405MB.
Naravno, uslijedila je komunikacija sa našim najdražima što je za posljedicu imalo slijedeće:"kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku, proslijedili smo pritužbu", na moj upit o mogućnosti raskida ugovora sa dotičnim reketarima odgovor je bio:" možete ali morate otplatit potrošnju do kraja isteka ugovora"(što bi okvirno iznosilo 1600kn), nakon čega sam ih upitao a što ako korisnik nije zadovoljan sa njihovom uslugom:"možete poslati zahtjev za raskidom ugovora i oslobođenjem isplate do kraja isteka ugovora u trajanju 24mj. na fax te će vijeće razmotrit vaš zahtjev"(znači: odgovor je NE), da bi nakon svega, vrhunac bio resetiranje countera vodafone mobile connecta s njihove strane kako nebismo imali pristup informaciji o iznosu potrošnje za nevedeni period.
Dovedeni smo u šah mat poziciju i što nam slijedeće preostaje? Pozvat se na "zakon o zaštiti potrošaća" , proslijedit ovaj lopovluk u medije or else?