Nevjerovatno!
Za početak vidim jučer ponuda u VIP centru Motorola pebl U6 391 Kn vip komplet.Reko super oduvijek sam htjeo taj mob ali mi je biorp reskup za ono što se dobije,...i tako uzmem pare nazovem ih jučer i pitam dobri dan od kad radite...kaže žena...OD 07:00H!
Reko super...probudim se ujutro u 7..upalim auto sve ljepo odem do grada,...kad ono rade od 8..ajde bilo je pola 8 pa se prošetao do grada,malo do luke da vidim jel mi gliser tamo,..i tako....i dođem ja tamo u 8.
Jaobar dan
Glupača plavaobar dan izvolite
Ja:Molim vas da mi kažete dali imate Motorolu Pebl u6,onu koja na vašoj stranici je u vip kompletu za 391Kn.
Glupača plava:Molim?Kakva motorola.
Ja:Motorola Pebl u 6
Glupača plava:Molim?Pa mi nedržimo motorole.
Jaa kako nedržite pa na vašoj stranici piše ponuda uređaja da je Motorola U6 u vip kompletu 391Kn
Glupača plavaa neznam,nisam nikada čula za tu ponudu,ali inače vip nedrži motorole.
Jaa provjerite na stranici vašoj?
Nakon što je upalila probwer,..otišla na stranicu...vidim ona nezna ni gdje su ponude uređaja
Jaa kliknite tamo desno gore na uređaji.
Glupača plava:Aha,.da...[kao pravi se da zna šta radi]
I sad ona vidi tu ponudu i kaže mi.
Glupača plavaa joj vidite mi to imamo ali nemamo u vip centru to vrijedi samo kao za neke manje trgovine,...uglavnom nasrala je da glavni.PAZITE GLAVNI VIP CENTAR to nedrži i poslala me na trg da pogledam u neku malu trgovinicu koja ima samo licencu da prodaje vip mobitele.
Jaobro dali damo imate 100 posto to
Glupača plavaa sto posto samo tamo odite i kupite to,..tamo imamo.
Jaoviđenja
Nakon nekog vremena odem u tu manju trgovinicu:
Jaobar dan dali imate motorola pebl u6
Glupača #2:Molim?
Sad već polako da ih pošaljem sve u pičku materinu...
Jaa motorola pebl U6..rekli su mi u glavnom vip centru da imate to ovdje
Glupača #2a ne,.nedržimo mi motorole...
Sad joj ja kažem za tu ponudu...
Glupača #2:A joj,..pa neznamo mi ništa ovdje..
E sad mi je puko film.....
Odem kući:
Nazovem isusov VIP centar!
Ja:dobar dan imam jedno relativno lagano pitanje.
Idiota recite.
Ja:Kako to da ste na vašu stranicu stavili ponudu uređaja,točno govorim o motorola U6 za 391 Kn a u svim vip centrima u osijeku prodavači niti neznaju o čem pričam,niti imaju to,...dakle pričam o glavnom vip centru..a da nepričam o tome da radnici koji tamo rade niti neznaju na vašu stranicu otići.
Idiot:Samo šuti...
Jaa dobro objasnite mi to,...kako to da stavljate ponude na internet a bez da iti jedan vip centra u osijeku nema niti pojma to
Idiota joj..znate..ovaj....pa to vrijedi samo za web shop
Ja:Aha..a gdje to piše da vrijedi smao za web shop..eto gledam vašu stranicu i nevidim nigdje da piše isključivo za wep shop...dali to znači da netko tko nema internet nemože to iti kupiti,.nerazumijem..gdje vam piše da je to samo za web shop
Idiota znate,..to je za web shop..ali to je početak..poslje će doći...zapravo neznam...
Ja:NEZNATE?!
Idiota neznam.....
Jaobro a do kad vam traje ta ponuda
Idiot:Neznam...
Jaobro a dali ti išta znaš tamo?
Idiot:.....
Ja:a kada naručim preko neta koliko mi je poštarina i za kolio mi dođe te kako da znam koja boja apratara će mi doći?
Idiota ovaj...neznam niti to..moro bi pitati nekoga...
Ja:Ma znaš šta..napušite se kurca i vi i svi u vip centru...ajde malo naučite svoj poso.
I poklopim!
ETO POLUDIO SAM! NAJRAĐE BI IH SVE PORAZBIJAO!
1.kako da sada kupim ovaj mobitel?
dali ima neka dobra duša u zagrebu da mu ja pošaljem novac pa da mi on kupi pošalje poštom,..naravno ja platim poštarinu i čovjeku pivo.
2.Ako naručim preko web shopa..kako znam koju će mi boju isporčit..kada će mi doći i kolika je poštarina?
Očigledno vip baš briga kad netko hoće im dati novac...ma nemam riječi.
I šta da sada radim?
Molim pomoć jer stvarno uvijek sam htjeo ovaj mobitel ali mi je bio uvijek preskup za ono što se dobije....
Mobitel neka bude bilo koje boje osim crne i pimk...
![]()

obar dan
a kako nedržite pa na vašoj stranici piše ponuda uređaja da je Motorola U6 u vip kompletu 391Kn
a ovaj...neznam niti to..moro bi pitati nekoga...
Odgovori uz citat

Bookmarks