Odgovor me jako razljutio i sad kada je prošlo već neko vrijeme od tada dođe mi loše u želucu. Opravdavanje postupaka djelatnika i tvrtke u kojoj radi potpisani gospodin u ovom je mailu dosegao vrhunac. Pogotovo pozivanje na članak 9. To je samo dokaz nemoći Vip-a da se ne prihvača pritužbu s konretnim argumentima. Drugim riječima "ako imate problema nemoj te se žaliti" jer tu je uvijek famozni članak 9. Ispravite me ako griješim!
Postovani gospodine
zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci i iscrpnom opisu dogadjaja.
Uvidom u povijest podataka utvrdjeno je da je sa Vipnetove strane uistinu ucinjeno sve sto se moglo uciniti, kada ste se javili u svezi upita. Tocna je informacija da Vam nije bilo moguce isporuciti poslane sistemske poruke, zbog cega Vam je poslan i testni sms od strane tehnickog odjela, koji ste zaprimili. Da bi se utvrdila poteskoca potrebno je suradjivati, jer bez suradnje druge strane nismo u mogucnosti napraviti provjeru i utvrditi o kakvoj je poteskoci rijec. Iz tog razloga ste isprva zamoljeni od strane djelatnika Sluzbe za korisnike za provjeru mozete li opcenito primati poruke. U takvim situacijama je isto tako korisno provjeriti ispravnost SIM kartice i telefona, ukoliko poteskoca nije do spremnika poruka, kao sto ste sami naveli.
Primite isprike ako je doslo do bilo kakvog nesporazuma. Ujedno treba imati u vidu da sve Usluge funkcioniraju unutar tehnickih mogucnosti sustava, kako je to predvidjeno Clankom 9. Opcih uvjeta poslovanja, koji vrijedi za sve korisnike. Iz svih zapisa nam nije moglo biti jasno da ste u toj mjeri bili nezadovoljni cijelim postupkom pruzanja pomoci i rjesavanja Vaseg upita. Niposto nam nije cilj nezadovoljan korisnik, ali zauzvrat isto tako ocekujemo razumijevanje, sto je preduvjet dobre i uspjesne suradnje.
Naravno, i ubuduce cemo nastojati u slucaju poteskoca pruziti Vam pomoc, no isto tako Vas molimo da strpljenje jer je za svako rjesenje potrebno vrijeme da se nesto napravi. Vjerujemo u nastavak uspjesne suradnje, a u slucaju potrebe slobodno nas kontaktirajte i ubuduce.
S postovanjem
Vipnet d.o.o.
Dalibor Tufekcic
Odjel za prituzbe
Sluzba za korisnike
Tel: 091/7700
Fax: 091/7709

. Ispravite me ako griješim!
Odgovori uz citat

Bookmarks