Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    W850i
    Operater
    VIP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam uzeo VIP prije malo više od 7 godina. Razlog je bio: HT-ov monopol. Jednostavno mrzim monopol tvrtki i ak mogu birat nešto adekvatno to i napravim. Nisam od onih: kud svi tud i čoravi Mujo ili svi kupuju mercedes ili bmw pa sad budem i ja. VIP i Volvo. Za me nema boljeg. Ne budem sral po drugim mrežama jer to mi nije namjera - a i nisam probal druge mreže,pa neću srat o nečem kaj nisam probal ili sam čul od prijatelja. Ak mi je nekaj dobro ja to ne mijenjam - zakaj bi kompliciral ak mi bolje i ne treba. Ili da mogu svima reči da sad imam novu igračku ili boljeg oparatera. Hmmm, treba proč bar godina da moreš nekaj govoriti i o našim operaterima. Ak na jedan ili dva problema mijenjaš operatera onda nemamo kaj pričat više. Tak budeš cijeli život i na kraju budeš imal sve i nikaj.
    Uglavnom, ja zadovoljan sa VIP-om. Nije sve ružičasto i deru nas svi, al do sad nisam imal problema sa signalom, uspostavom poziva i sl. Trenutno sam na tarifi 200 i taman potrošim te novce na pozive i poruke (računi su mi do nekih 250kn).
    Nemojte me krivo shvatiti, nije mi namjera nikog uvrijediti (ipak sam novi ovdje i nikog niti ne znam).

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    Vip
    Godina
    56
    Bodovi
    7.975
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.975, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem oko aktivacije Easy tarife i loš način uklanjanja problema od strane VIP-a

Unaprijed se ispričavam na malo duljem postu jer se radi o copy/paste maila koji sam slao SZK Vipa.

Poštovani, ...
    ... 4.7.2007. u 13:20 kupujem bon od 200 kn putem SMS poruke. Nekoliko minuta nakon autorizacije dobijam dvije poruke. Prava koja kaže da mi je račun napunjen s 200 kn i druga da će mi u roku od 24 sata biti aktiviran topup tarifni model. Odmah zatim šaljem poruku na 791 želeći da mi se aktivira Easy tarifa. 6.7. ujutro oko 8:30 sati zovem SZK i prijavljujem da mi nije aktivirana Easy tarifa iako je prošlo više od 36 sati od trenutka kada je zatražena. Djelatnik SZK-a uredno je primio moju reklamaciju i rekao da ću dobiti odgovor u što kraćem roku. Poslije 12 sati istoga dana zove me djelatnica iz SZK. Kaže mi da Easy tarifa nije aktivirana zbog toga što ne mogu primati SMS poruke jer da mi je inbox u mom mobitelu pun. Na moju tvrdnju da to nije točno odgovorila mi je da je tu informaciju dobila od tehničke podrške. Uz to predložila mi je da sam provjerim da li primam poruke tako da mi neka druga osoba pošalje poruku?! U ovom trenutku sam već pomalo nervozan jer nisam zadovoljan ovakvim načinom detekcije problema u kojem je korisnik tj. ja kriv bez ikakvih argumenata od strane Vip-a. Tražim da mi pošalju test poruku iz tehničke podrške i prekidam razgovor. Još jednom provjeravam da li mi je inbox pun i zaključujem da nije. Zovem drugu osobu da mi pošalje poruku koju sam dobio iste minute nakon što sam završio razgovor (12:55). Skoro u istom trenu dobijam i test poruku od tehničke službe Vip-a (12:56). Ponovno zovem SZK sad već vidno uzrujan i ljut. Dobijam treću osobu kojoj sam morao opet od početka ispričati priču. Uredno me saslušala i potvrdila da sam u pravu odnosno da problem nije u mom mobitelu i ne primanju poruka, ali problem je i dalje ostao. U 14:17 istoga dana (6.7.) dobijam poruku sa servisa 7700 da mi je aktivirana Easy tarifa.

Od mog prvog poziva SZK do detekcije problema od strane Vip-a prošlo je oko 4 sata unatoč tomu što je već prošlo 18 sati od trenutaka u kojem je trebala biti aktivirana Easy tarifa. Da ne spominjem da je detekcija bila potpuno kriva što me kao korisnika jako naljutilo i razočaralo. Tvrditi da mi je inbox pun, bez ikakve provjere slanjem test poruke je apsolutno neoprostivo. Kako bi se vi osjećali na mom mjestu. Uredno Vas obavjestim o uočenom problemu, a za odgovor dobijem da sam si sam kriv?! Zatim, iako neargumentirano optužen tražim dokaze da nisam kriv i ponovno zovem SZK da bih dokazao da uzroci problema nisu oni koje je Vaša tehnička služba navela. I ponovno čekati da se ukloni kvar. I gle čuda. Nakon sat i pol od mog trećeg poziva SZK problem je bio riješen.

I što se dogodilo na kraju. Easy tarifa je aktivirana i to je sve. Niti jedna riječ isprike od strane Vip-a. Nitko se nije pitao da li sam ja imao nepotrebnih troškova. O stvaranju lošeg raspoloženja nije potrebno govoriti. Samo ću napisati: "INSPIRIRANI VAMA...VIP"
    Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
    Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    Vip
    Godina
    56
    Bodovi
    7.975
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor iz Vip-a

Odgovor me jako razljutio i sad kada je prošlo već neko vrijeme od tada dođe mi loše u želucu. Opravdavanje postupaka djelatnika i tvrtke u kojoj radi potpisani gospodin u ovom je mailu dosegao vrhunac. Pogotovo pozivanje na članak 9. To je samo dokaz nemoći Vip-a da se ne prihvača pritužbu s konretnim argumentima. Drugim riječima "ako imate problema nemoj te se žaliti" jer tu je uvijek famozni članak 9 . Ispravite me ako griješim!

Postovani gospodine
    zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci i iscrpnom opisu dogadjaja.
    Uvidom u povijest podataka utvrdjeno je da je sa Vipnetove strane uistinu ucinjeno sve sto se moglo uciniti, kada ste se javili u svezi upita. Tocna je informacija da Vam nije bilo moguce isporuciti poslane sistemske poruke, zbog cega Vam je poslan i testni sms od strane tehnickog odjela, koji ste zaprimili. Da bi se utvrdila poteskoca potrebno je suradjivati, jer bez suradnje druge strane nismo u mogucnosti napraviti provjeru i utvrditi o kakvoj je poteskoci rijec. Iz tog razloga ste isprva zamoljeni od strane djelatnika Sluzbe za korisnike za provjeru mozete li opcenito primati poruke. U takvim situacijama je isto tako korisno provjeriti ispravnost SIM kartice i telefona, ukoliko poteskoca nije do spremnika poruka, kao sto ste sami naveli.

Primite isprike ako je doslo do bilo kakvog nesporazuma. Ujedno treba imati u vidu da sve Usluge funkcioniraju unutar tehnickih mogucnosti sustava, kako je to predvidjeno Clankom 9. Opcih uvjeta poslovanja, koji vrijedi za sve korisnike. Iz svih zapisa nam nije moglo biti jasno da ste u toj mjeri bili nezadovoljni cijelim postupkom pruzanja pomoci i rjesavanja Vaseg upita. Niposto nam nije cilj nezadovoljan korisnik, ali zauzvrat isto tako ocekujemo razumijevanje, sto je preduvjet dobre i uspjesne suradnje.

Naravno, i ubuduce cemo nastojati u slucaju poteskoca pruziti Vam pomoc, no isto tako Vas molimo da strpljenje jer je za svako rjesenje potrebno vrijeme da se nesto napravi. Vjerujemo u nastavak uspjesne suradnje, a u slucaju potrebe slobodno nas kontaktirajte i ubuduce.

S postovanjem

Vipnet d.o.o.

Dalibor Tufekcic
    Odjel za prituzbe
    Sluzba za korisnike
    Tel: 091/7700
    Fax: 091/7709
    Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
    Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mikey_rs Pregledaj post
    Ja sam uzeo VIP prije malo više od 7 godina. Razlog je bio: HT-ov monopol. Jednostavno mrzim monopol tvrtki i ak mogu birat nešto adekvatno to i napravim. Nisam od onih: kud svi tud i čoravi Mujo ili svi kupuju mercedes ili bmw pa sad budem i ja. VIP i Volvo. Za me nema boljeg. Ne budem sral po drugim mrežama jer to mi nije namjera - a i nisam probal druge mreže,pa neću srat o nečem kaj nisam probal ili sam čul od prijatelja. Ak mi je nekaj dobro ja to ne mijenjam - zakaj bi kompliciral ak mi bolje i ne treba. Ili da mogu svima reči da sad imam novu igračku ili boljeg oparatera. Hmmm, treba proč bar godina da moreš nekaj govoriti i o našim operaterima. Ak na jedan ili dva problema mijenjaš operatera onda nemamo kaj pričat više. Tak budeš cijeli život i na kraju budeš imal sve i nikaj.
    Uglavnom, ja zadovoljan sa VIP-om. Nije sve ružičasto i deru nas svi, al do sad nisam imal problema sa signalom, uspostavom poziva i sl. Trenutno sam na tarifi 200 i taman potrošim te novce na pozive i poruke (računi su mi do nekih 250kn).
    Nemojte me krivo shvatiti, nije mi namjera nikog uvrijediti (ipak sam novi ovdje i nikog niti ne znam).
    'ajde da sada ni ja ne serem....ali zar nije logicnije uzeti nesto jeftinije ako je vec jiste kvalitete....znaci,teras kontru samo zato sto vecina mili drugacije...mozda nekada i bude dobra ta tvoja opcija,ali ipak...ja biram po sebi,sta meni najvisae odgovara,a ne po tome da li svi to koriste ili nitko....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2