Ja sam uzeo VIP prije malo više od 7 godina. Razlog je bio: HT-ov monopol. Jednostavno mrzim monopol tvrtki i ak mogu birat nešto adekvatno to i napravim. Nisam od onih: kud svi tud i čoravi Mujo ili svi kupuju mercedes ili bmw pa sad budem i ja. VIP i Volvo. Za me nema boljeg. Ne budem sral po drugim mrežama jer to mi nije namjera - a i nisam probal druge mreže,pa neću srat o nečem kaj nisam probal ili sam čul od prijatelja. Ak mi je nekaj dobro ja to ne mijenjam - zakaj bi kompliciral ak mi bolje i ne treba. Ili da mogu svima reči da sad imam novu igračku ili boljeg oparatera. Hmmm, treba proč bar godina da moreš nekaj govoriti i o našim operaterima. Ak na jedan ili dva problema mijenjaš operatera onda nemamo kaj pričat više. Tak budeš cijeli život i na kraju budeš imal sve i nikaj.
Uglavnom, ja zadovoljan sa VIP-om. Nije sve ružičasto i deru nas svi, al do sad nisam imal problema sa signalom, uspostavom poziva i sl. Trenutno sam na tarifi 200 i taman potrošim te novce na pozive i poruke (računi su mi do nekih 250kn).
Nemojte me krivo shvatiti, nije mi namjera nikog uvrijediti (ipak sam novi ovdje i nikog niti ne znam).