e ljudi moji, ovako, ja sam postao pretplatnik vipa, uzeo mobitel od njih... to je bilo prije 3 ili koliko godina kada je onaj sonyericsson T630 bio pila, I sada a gledaj malo po tim cjenicima te cijene i mislim si, ma kako sam bio glup sta sam koristio t-mobile... ali dobro... i sada dode prvi račun, jeftino, dode drugi, malo skuolji... i tak po par mjeseci... dok nisam potrosio određenu lovu onda su me počeli prat... prosla je i godina dana tome... ja odem u vojsku i sada kda sam bio slobodan idem malo telefonirat s curom, nakon 15 sek pukne veza, pa pričam, pa krči, pa šumi, pa promjenim drugi mob, svadam se sa službom i jednosrtavno sam poludio sa njihovom kvalitetom...
Onda sam uzeo t-mobile i njega nastavio koristiti i sve super, i sve 5... kartica od vipa u novčaniku mjesec dana, jer sam poludio sta mi stalno puca veza ovo ono... i dode račun 400 i nsta kuna... ma ja kako? zovem ja njih, oni meni govore da je nsta u sistemu, pa da neka provjerim specifikaciju... e i znate kaj je bilo? oni su mene prali tako da su mi na račun stavljali sve moje brojeve koje sam prije mjesec dana zvao, samo su malo izmjenili neke stvari... pa dode opomena pa ovo pa ono.... ma rekoh, neces vidse... i ja kres, potrzem karticu.
nabavim ja novu karticu sa istim broje, svaka im cast, aktivirano u roku pola sata... zovbem da mi treba gprs aktivirati... iz nekog razloga nisu aktivirali... pa onda sta sam ih god pitao, oni govore, NAŠE KOLEGA UPRAVO RADE NA TOME, USKORO ĆE KVAROVI BITI OTKLONJENI. tu recenicu sam cuo u 3-4 godine pa ni sam neznam koliko puta, ali ja ih namjerno ispituje za jednu te istu stvar... pa iso miki reko, pa koja ste vi firma...
Onda sam stvarno poludio, nedaju rskid ugovora, neznam zbog cega, ali nek im bude... Odem ja u t-mobile jedan dan... kazem hocu pretplatu, i mobitel, i sve je odmah rijeseno, isto super, aktivirao unlimited opciju i uzeo tarifu 60 i sada pričam ko car, nema vise onih gluposti... a vip su ispali pederi jer oni mene htjeli kupiti pa par kn bonusa i par besplatnih sms-a. ma zajebi, nisam ti ja balonja neki da me mozes jebati... i tako dalje da ne pričam...

Odgovori uz citat

Bookmarks