Tele2 ima i te kako šanse, imaju već više od 400 000 korisnika i ne bih se prema tomu odredio da nemaju šanse.
Jao, ovo tvoje viđenje Kikiriki tarife i tipični snobizam... Ti bi o nekom poslovnom čovjeku nešto zaključivao na temelju naziva neke tarife koju koristi?? Vidi se da nisi dio tog svijeta... Pogledaj serijal "Carrotov reklamni slom" pa stekni uvid u to na kakve su se sve komične načine ugledne svjetske tvrtke spremne reklamirati.
T-Mobile i VIP ne vidim kao nedodirljive vladare, već kao one koji imaju najviše korisnika jer su daleko dulje na tržištu od Tele2. Tu činjenicu mogu zahvaliti i inertnosti dobrog dijela korisnika koji će radije plakati nad visokim cijenama negoli poduzeti adekvatne korake (čak i kada mogu prenijeti broj), kao i ovakvim viđenjima ljudi poput tebe da su isključivo VIP i T-Mobile mreže za "ozbiljne biznismene", dok je Tele2 za nedozrelu djecu ili poslovne autsajdere. Tipično opsesivno kompulzivno razmišljanje: "Moram biti VIP ili T-Mobile jer što će ljudi misliti o meni..."
Vidim da su te reklame o fiktivnih 2 milijuna korisnika i nekakvom VIP way of living totalno obmanule...
Daj molim te...
Zadnji uredio Toninjo : 04-06-2007 u 14:58
neka bolja strana vipa je besplatno surfanje po njihovom portalu, a ne kod tmobilea da nesto sto dodje 10 kuna na kraju me izadje 15-20 kuna - zbog placanja surfanja po tmobile portalu
i jos nesto, poceo me zivcirat szk - vipova, ja nazovem:
automat................., trenutno imamo previse upita pa potrazite rjesenje svog problema na netu, i prekine me, pa radije me stavi na cekanje, a ne ovo, i tako skoro svaki put, nazovem ja u 23, 12, 7, uvijek ovih zadnjih dana
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks