![]()
![]()
eto ocito se moze razaznati
Nazvali su me jucer, druga osoba iz Centra za prituzbe (ne ona od prije mjesec dana) i opet mi postavili ono banalno pitanje "Koje vam je boje homebox?" Pa zar se samo po tome moze razaznati koji si dobio? :-)
Eto opet sam prebacen na homebox-call tarifu i sljedeci mjesec ce mi skinuti 122kn sa racuna (pretplata za homebox sa internetom bez PDVa).
"Bili zivi pa vidjeli!"
![]()
![]()
eto ocito se moze razaznati
dobar grah daleko se čuje
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
A zašto ne bi ozbiljni korisnici odabrali Tele2?
Možda jer bi ih bilo sram reći koliko male račune dobivaju![]()
Ne bih se složio. Tele2 možda je jeftin, ali zasigurno je daleko više od nekog VIP-ovog servisa Tomata, i pruža puno više. Zadnji put ću nabrojati: MMS, GPRS, Roaming, mogućnost nadoplate prepaid korisnika, preplatu, besplatnu korisničku službu dostupnu 24h/365 dana u godini, plačanje sms parkinga i sms prijevoza i ostalo. To ga ipak karakterizira kao ozbiljnijeg igrača.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Velika prednost VIP-a nad T-Mobileom je što je cijena mobitela na pretplatu neovisna o tarifnom paketu
PA sigurno ne uzimaju skuplju tarifu zbog boljeg mobitela
Ima i takvih, znam masu ljudi koji su u T-Mobileu uzeli skuplju tarifu da bi jeftinije dobili mob. Ali nisam uopće na to ciljao, nego da bi se po mom mišljenju ipak trebale razgraničiti cijene ovisno o tarifnom modelu, i to tako da sadašnje cijene ostanu za model 50, a da za ostale modele budu niže.
Tele2 ima i te kako šanse, imaju već više od 400 000 korisnika i ne bih se prema tomu odredio da nemaju šanse.
Jao, ovo tvoje viđenje Kikiriki tarife i tipični snobizam... Ti bi o nekom poslovnom čovjeku nešto zaključivao na temelju naziva neke tarife koju koristi?? Vidi se da nisi dio tog svijeta... Pogledaj serijal "Carrotov reklamni slom" pa stekni uvid u to na kakve su se sve komične načine ugledne svjetske tvrtke spremne reklamirati.
T-Mobile i VIP ne vidim kao nedodirljive vladare, već kao one koji imaju najviše korisnika jer su daleko dulje na tržištu od Tele2. Tu činjenicu mogu zahvaliti i inertnosti dobrog dijela korisnika koji će radije plakati nad visokim cijenama negoli poduzeti adekvatne korake (čak i kada mogu prenijeti broj), kao i ovakvim viđenjima ljudi poput tebe da su isključivo VIP i T-Mobile mreže za "ozbiljne biznismene", dok je Tele2 za nedozrelu djecu ili poslovne autsajdere. Tipično opsesivno kompulzivno razmišljanje: "Moram biti VIP ili T-Mobile jer što će ljudi misliti o meni..."
Vidim da su te reklame o fiktivnih 2 milijuna korisnika i nekakvom VIP way of living totalno obmanule...
Daj molim te...
Zadnji uredio Toninjo : 04-06-2007 u 14:58
neka bolja strana vipa je besplatno surfanje po njihovom portalu, a ne kod tmobilea da nesto sto dodje 10 kuna na kraju me izadje 15-20 kuna - zbog placanja surfanja po tmobile portalu
i jos nesto, poceo me zivcirat szk - vipova, ja nazovem:
automat................., trenutno imamo previse upita pa potrazite rjesenje svog problema na netu, i prekine me, pa radije me stavi na cekanje, a ne ovo, i tako skoro svaki put, nazovem ja u 23, 12, 7, uvijek ovih zadnjih dana
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vip ima 2000000 korisnika i a t-mob nešto više od tog... to je činjenica
Pa naravno da je cinjenica ali i sam sigurno znas ljude koji su kupili novi mobitel u prepaid paketu i dobili novi broj ili ljude koji su prestali koristiti odredjeni prepaid broj. Ja sam imam dva VIP prepaid broja kojima je istekao racun ali jos nije proslo 270 dana da se izbrise broj. Ja se nisam s njima konektirao na mrezu vec mjesecim.
Znaci cinjenica je da ja imam dva VIPMe broja ali je isto tako cienjenica da ih ja ne koristim i necu ih vise ni koristiti.
Sada ti vidi koju cinjenicu ces uzeti u obzir!
mene nikad ne izbacii stvarno nisam nikad duze cekala od 2-3 min...isto zovem u bilo koje vrijeme
kaze mi da su agenti zauzeti drugim pozivima ali da pricekam i da ce mi se netko javiti
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ovisi da li je to tebi "2-3 min" ili stvarno 2-3 min. Meni u udarnom terminu, popodne treba 5-10 min.
Bookmarks