A zašto ne bi ozbiljni korisnici odabrali Tele2?
Možda jer bi ih bilo sram reći koliko male račune dobivaju![]()
Ne bih se složio. Tele2 možda je jeftin, ali zasigurno je daleko više od nekog VIP-ovog servisa Tomata, i pruža puno više. Zadnji put ću nabrojati: MMS, GPRS, Roaming, mogućnost nadoplate prepaid korisnika, preplatu, besplatnu korisničku službu dostupnu 24h/365 dana u godini, plačanje sms parkinga i sms prijevoza i ostalo. To ga ipak karakterizira kao ozbiljnijeg igrača.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Velika prednost VIP-a nad T-Mobileom je što je cijena mobitela na pretplatu neovisna o tarifnom paketu
Tele2 ima i te kako šanse, imaju već više od 400 000 korisnika i ne bih se prema tomu odredio da nemaju šanse.
Jao, ovo tvoje viđenje Kikiriki tarife i tipični snobizam... Ti bi o nekom poslovnom čovjeku nešto zaključivao na temelju naziva neke tarife koju koristi?? Vidi se da nisi dio tog svijeta... Pogledaj serijal "Carrotov reklamni slom" pa stekni uvid u to na kakve su se sve komične načine ugledne svjetske tvrtke spremne reklamirati.
T-Mobile i VIP ne vidim kao nedodirljive vladare, već kao one koji imaju najviše korisnika jer su daleko dulje na tržištu od Tele2. Tu činjenicu mogu zahvaliti i inertnosti dobrog dijela korisnika koji će radije plakati nad visokim cijenama negoli poduzeti adekvatne korake (čak i kada mogu prenijeti broj), kao i ovakvim viđenjima ljudi poput tebe da su isključivo VIP i T-Mobile mreže za "ozbiljne biznismene", dok je Tele2 za nedozrelu djecu ili poslovne autsajdere. Tipično opsesivno kompulzivno razmišljanje: "Moram biti VIP ili T-Mobile jer što će ljudi misliti o meni..."
Vidim da su te reklame o fiktivnih 2 milijuna korisnika i nekakvom VIP way of living totalno obmanule...
Daj molim te...
Zadnji uredio Toninjo : 04-06-2007 u 14:58
neka bolja strana vipa je besplatno surfanje po njihovom portalu, a ne kod tmobilea da nesto sto dodje 10 kuna na kraju me izadje 15-20 kuna - zbog placanja surfanja po tmobile portalu
i jos nesto, poceo me zivcirat szk - vipova, ja nazovem:
automat................., trenutno imamo previse upita pa potrazite rjesenje svog problema na netu, i prekine me, pa radije me stavi na cekanje, a ne ovo, i tako skoro svaki put, nazovem ja u 23, 12, 7, uvijek ovih zadnjih dana
Bookmarks