Saznao sam vrijeme javljanja, 24 sata je.
Jucer sam opet prijavio zalbu i cekam hoce li me danas zvati.
Hah, prekinuti ugovor koji je potpisan na 24mjeseca (tko zna koje su implikacije).
Saznao sam vrijeme javljanja, 24 sata je.
Jucer sam opet prijavio zalbu i cekam hoce li me danas zvati.
Hah, prekinuti ugovor koji je potpisan na 24mjeseca (tko zna koje su implikacije).
nekak imam osjecaj da se vip pokvario sa svojim uslugama
mobiteli su im bezobrazno skupi, ponuda tipa sms 500kom za 100 kn je uvredljivo smjesna i najnovije kaj mi se dogodilo (ako treba imam dokaze) je iduce:
imam tarifu 300-dakle 300kn tj minuta besplatno:
od 1 mjeseca mi je preostalo 137 minuta i u 2 mjesecu sam dobila novih 300.
jasno, logicno bi mi bilo da se prvo potroše tih 137 kn iz 1 mj pa da tek onda započinju trošiti tekući mjesec (2) al ne!
gospoda mi je iz drugog mjeseca skinula vec 185 minuta ostavivsi 137 minuta iz prošlog mjeseca netaknuto-da propadne.
i sad je 27.2. i fino ce mi do 1.3. propast 137 minuta
i to je samo na jednom broju...na firmu imam regana 3 broja i sveukupno ce mi maznut 323 minute do 1.3. i to su sve minute od 1 mjeseca jer su mi trosili iz 2 mjeseca.
tak da-provjerite si racune putem one stranice moj vip pa da vidite jesu li vas prevarili..
i pitanje je koliko mjeseci to traje..
nevidjeno..
Evo mog problema...Kupio sam mobitel SE v640i i tada mi se dogodilo ovo: Nije mi mob htjeo prepoznati memorijsku karticu(2gb) pa sam odnijeo u vip jer je jos bio pod garancijom... Oni su ga poslali u mmm-agramservis i od tao su ga vratili sa slikom da je mobitel dozivio oksidaciju(ukiuli su mi jamstveni list a slika nije bila slikana na elektronickom sklopu vec su uslikali tamo gdje se stavlja telefonska kartica...Kada sam mob dobio htjeo sam ga upalit i nije htjeo......Vratio sam ga vipu i ceko mjesec dana kako bi mi rekli da su otisli konektori za memorijsku karticu i da to kosta ko cijena noog uređaja.... Tada mi nije tipkovnica radila.... Vip radinik mi je rekao da su imali istih zalbi preko deset puta ali da nemogu maketi njih kao servis jer su vezani 15godisnjim ugovorom.....![]()
I want to get high so high...http://www.hotmobile.synthasite.com
Prekodrinski Vip preuzeo tarife hrvatskoga Tele2.
http://www.vipmobile.rs/privatni/pos...tml?s=politika
Čekamo da se i naš Vip probudi iz ljetnoga sna jer novih tarifa, a 31. kolovoza istječu stare, nema na vidiku.
Inače, Tele2 produžio je Smart do 31. listopada.
I Vip, naš najbolji operator, napokon se udostojio obznaniti da se tarife Bez limita mogu uključiti do 31. 10., a tarifa Ideal do 31. 9.
To je sve od Vipa jer nakon 31. kolovoza tarifa Sve za mene odlazi u povijest.
Šmrc.
Ako mi netko može objasniti jesam ja u krivu ili je A1 u pravu...
Uglavnom, dobio sam još na ljeto 2018. godine VIPme bon od 110kn. Tada je bon vrijedio sto kuna, a onih 10 je išlo mreži. Prije nekih 7 dana sam ukucao napokon taj bon (dobio ga kao poklon, inače koristim nadopunu preko bankovnog računa zato mi je toliko dugo stajao). Uglavnom, na račun nisam dobio 110 kuna već okruglo stotku, bez one poruke, kako je išlo Za korištenje mreže, nameti i sl. što je prije 2 godine bio običaj.
Na bonu je još posao VIP logo. Pa ne znam tko koga sada tu mulja. Ukinuli su tu krađu od 10%, ali evo bon star 2 godine i još valjan vrijedi bez tih 10 posto.
Imam li pravo na traženje isplate koliko bon zbilja košta?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks