Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam prije mjesec dana kupio Homebox-call uredjaj i dosao mi je prvi racun. Odmah mi je bilo sumnjivo jer je pretplata bez PDV bila 95kn a ta tarifa je 80kn.
    U SZK su bili ljubazni i rekli da je problem u tarifi jer su mi u VIP centru u Radicevoj-Os ukljucili krivu tarifu (ne onu call po 80kn, vec onu od 150kn) i da ce me netko iz financija nazvati da rjesimo problem.
    Sutradan me je nazvala zenska osoba i odmah pocela sa pricom kako sam ja potpisao ugovor i s obzirom da se podrazumjeva da moram procitati prije potpisivanja ne moze mi nista napraviti sa racunom vec ja samo mogu otici traziti promjenu tarife. To mi je diglo tlak jer tko bi lud uzimao tarifu sa internetom a dobijes homebox s koje se moze samo telefonirati. Tako smo se nas dvoje prepucavali, ona tvrdeci da je ugovor punovazan i tu se ne moze nista a ja je pokusvajucu uvjeriti da su oni u VIP centru pogrijesili. Inace na ugovoru pod tarifom mozes odabrati "homebox" ili "voice i data". Uglavnom nakon sto sam skroz popizdio i trazio njene podatke i sefa, dosli smo sasvim slucajno do podatka da ona ne zna da se kutije za homebox i homebox-call razlikuju (te o tome i tarifa ovisi). Tek nakon tog argumenta ona je pristala nazvati djelatnike u tom centru i razjasniti situaciju. Nazval je nakon par minuta i potvrdila da su oni pogrijesili i kako ne mogu stornirati taj racun ali eto odbit ce pretplatu za sljedeci mjesec. Eto happy end ali mrzim kad ti pocnu sa pricom da si ti odmah kriva umjesto da pita zasto je doslo do problema.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    ...Nazval je nakon par minuta i potvrdila da su oni pogrijesili i kako ne mogu stornirati taj racun ali eto odbit ce pretplatu za sljedeci mjesec. Eto happy end ali mrzim kad ti pocnu sa pricom da si ti odmah kriva umjesto da pita zasto je doslo do problema.
    Nastavak sage:
    Evo, nakon mjesec dana dosao je i drugi racun i opet greska. Na ovom racunu su mi opet zaracunali 150kn pretplate i ujedno oduzeli pretplatu od 80kn (kako je obecano :-). Ocekujem da mi se opet javi dotican osoba iz Sluzbe za prituzbe i da opet pokrenem pricu zasto mi nije promjenjena tarifa (da podsjetim ja bih trebao placati 80kn pretplate za "homebox-call", a ne 150kn koliko kosta kod "homboxa"). Vidjet cu sto ce mi ovaj put reci.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k800i
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.295
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Nastavak sage:
    Evo, nakon mjesec dana dosao je i drugi racun i opet greska. Na ovom racunu su mi opet zaracunali 150kn pretplate i ujedno oduzeli pretplatu od 80kn (kako je obecano :-). Ocekujem da mi se opet javi dotican osoba iz Sluzbe za prituzbe i da opet pokrenem pricu zasto mi nije promjenjena tarifa (da podsjetim ja bih trebao placati 80kn pretplate za "homebox-call", a ne 150kn koliko kosta kod "homboxa"). Vidjet cu sto ce mi ovaj put reci.
    I šta su ti sad smuljali!?
    Opet nisu oni krivi, bla bla!?
    Zadnji uredio grgohrhb : 30-05-2007 u 22:14
    Koji bilo!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile